IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru анонсира концептуален кросовър

Моделът Viviz трябва да покаже бъдещия фирмен дизайн на марката

Subaru анонсира концептуален кросовър

Компанията Subaru обяви, че ще покаже нов концептуален модел по време на изложението в Женева през март. Това ще бъде прототипът Viviz, който трябва да демонстрира бъдещия дизайнерски език на японския производител.
Subaru анонсира концептуален кросовър
От Subaru показа първото изображение на кросовъра, но не разкриха никакви технически подробности за него. Японците обясниха единствено, че името Viviz идва от Vision for Innovations (Визия за иновации). От разпространения тийзър все пак може да се предположи, че моделът ще бъде продължение на направлението, зададено от концептуалния Hybrid Tourer през 2009 г.

Почти сигурно кросоворът ще бъде с хибриден агрегат. Най-вероятно Viviz ще бъде в основата на следващото поколение на Tribeca, тъй като по-компактният кросовър на Subaru – Forester, вече бе обновен. Впрочем, именно неговата европейска премиера също ще се проведе в Женева.

Освен кросовъри, Subaru смята да покаже на изложението в Швейцария и нова модификация на „всъдеходното” комби Outback, снабдено с 2.0 литров дизелов боксер и вариатор Lineartronic.

Снимка: Subaru

0 от 500
  • #10
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Subaru, не правеха ли Suzuki-та с емблемата с шестте звездички??
  • #9
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    С това, което си написал, може да си каже, че си изпуснал последните 15 гоидини от развитието на Субару!
  • #8
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И, тракторен разход на гориво.
  • #7
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Наблюдател ( преди 11 години )
    Дърваруфен, те може да махат с теслите в Субару, но се развиват по-отнешение на дизайн през последните години и то доста добре. А Ауди за последните 5-6 години в дизайнерско отношение нищо не са направили, освен да си сменят светлинките и да си вдигат цените, почивайки на някаква измислена слава.
  • #6
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    абе тука някви болни хора не спират да възхваляват Ауди ..... сега пък Субару били откраднали предницата :) смях в залата .... според мене предната решетка е почти копие на Ford Fusion ако смените емблемата никога няама да кажете че е Субару. Пък и това е само концепт, на всички е ясно че истинския модел почти няма да прилича на концепта
  • #5
    8 rate up comment 5 rate down comment
    SUbarufan ( преди 11 години )
    Е, има някаква прилика, де се вика ако си пил достатъчно, и се надявам искренно само по това да си приличат с Ауди.
  • #4
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И точно по-какво си приличат на Ауди огромните грозни решетки със тази изпипана и елегантна на коцепта, освен че имат еднакъв брой ъгли?
  • #3
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Аутбека на всякъде го хвалят, а този е още по-красив!!!
  • #2
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Чакай само германските фенчета да я надушат тази статия и веднага ще разкрият "кражбите". Само дето нищо не казват, че Вагените си тъпчат на едно място като дизайн, а в Ауди например, от както един от основните им дизайнери отиде да бута здраво корейците, не са сменяли нищо по дизайна на колите си, освен лед свентлинките.
  • #1
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Сега очакваме коментари от сорта на: тези са откраднали предницата на Ауди, задницата на БМВ, дизайна на гумите от Фолксваген, освен всичко ще има хиляди сервизни акции. На мен ми харесва, като се има предвид, че концепта и завършения продукт ще се различават.