IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot готви голям кабриолет

Моделът 501 ще бъде на новата платформа на PSA

Peugeot готви голям кабриолет

Peugeot смята да пусне в производство голям кабриолет, който да носи индекса 501. За разлика от останалите открити модели на компанията, този ще бъде с мек покрив, съобщива френското издание L'Automobile.
Peugeot готви голям кабриолет
Дължината на модела ще бъде около 4.6 м, което означава, че той ще е с 15 см по-дълъг от 308 СС (на снимката). При това версията 501 ще бъде по-лека от купе-кабриолета с твърд покрив. Това ще бъде постигнато, благодарение на новата платформа на групата PSA Peugeot Citroen, която ще бъде използвана и за следващото поколение на компактния ван Citroen C4 Picasso.

Очакванията са бъдещото открито Peugeot, въпреки сътрудничеството на французите с General Motors, да няма нищо общо с кабриолета Opel Cascada. Новият модел ще стане част от семейството 501, чийто първи представител ще бъде купе с 4 врати. То е планирано за 2015 г. Кога ще се появи кабриото, все още не се знае.

Снимка: Peugeot

Тагове: psa peugeot 501
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Elizabeth ( преди 11 години )
    AFAIC that's the best asnwer so far!
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    до dakk ( преди 11 години )
    Ти някога качва ли си се на пежо старо и ново кажи като такъв спец кое трябва да им се оправи!
  • #6
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Класиката на кафево оле оле
  • #5
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Груди щом БМВ и Ауди са ти скъпи, това да не мислиш, че ще е много по евтино от тях?
  • #4
    6 rate up comment 5 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    Знам, че баровците имат по 2-3 коли, по една за всеки случай но аз не съм баровец и мога да си позволя само 1. Та за такива като мен, дето искат хем една кола, хем да е кабрио, хем да вози 4 човека - такова пежо би било добър вариант. 307cc се кара доста, яено пазар има.
  • #3
    6 rate up comment 5 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    Според мен има пазар за такава кола. На Българина не му е ясно, че в Южна Европа се карат много кабриолети и си мисли, че щом няма да върви в БГ значи никъде не върви. Да ама не. Това, което ме спира да си купя кабриолет до сега е, че искам да мога да возя в него 4 човека спокойно (а не като в 206cc или 307cc). Беемве 3, Ауди 4 и останалите са ми скъпи. И ето един такъв модел Пежо (не съм фен на марката но няма значение) би бил идеален за човек, който иска да има голямо кабрио.
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Италианците, хванаха посоката за оцеляване, а тези "легнаха" на GM, а това е = на ТУШ !!
  • #1
    6 rate up comment 6 rate down comment
    dakk ( преди 11 години )
    Тези си оправиха другите модели ами сега ще печелят от голям кабриолет Французите са голям цирк надминаха дори Италиянците.Кой ги излъга че ще се продава това кабрио.