IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Латвийци пускат всъдеход за $1 млн.

Моделът Dartz Black Snake ще е от алуминий, злато и брилянти

Латвийци пускат всъдеход за $1 млн.

Латвийската компания Dartz готви специален всъдеход, който ще представи на китайския пазар по случай Годината на Змията. Разкошната машина носи името Dartz Black Snake и ще струва $1 млн.
Латвийци пускат всъдеход за $1 млн.
Автомобилът е получил типични за Dartz ъгловат дизайн, но в същото време е първата машина на компанията, която не е бронирана. Каросерията на модела е изцяло от алуминий, като на нея освен нарисувана черна змия, ще се появи и ликът на Йосиф Сталин. Причината – латвийците твърдят, че за направата на модела са използвали технологии от бронираните машини, на които се е движил съветския лидер.

Black Snake е базиран Mercedes-Benz GL 63 AMG. Това означава, че новият модел ще получи пълния набор електронни асистенти, адаптивно окачване и съответния двигател. С 5.5 литров турбо-мотор V8 от AMG всъдеходът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.9 секунди.

Както може да се очаква, основното, което автомобилът предлага за тази цена, е разкош. Интериорът е по мотиви на Mercedes-Benz S-class, като в него ще се комбинират дърво и екзотична кожа (например от крокодил или от пенис на кит). В каросерията ще има и злато, а под капака ще бъдат инкрустирани брилянти.
Латвийци пускат всъдеход за $1 млн. за Китай
За бъдещите клиенти на този автомобил от Dartz готвят и бонус. След закупуването на машината, неговият собственик в продължение на 2 години ще получава всеки месец по 56 грама черен хайвер.

Снимки: Dartz

Тагове: dartz dartz black snake
0 от 500