IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото BMW M3

Спортната лимузина се появи на корицата на британското Car

Първи снимки на новото BMW M3

Една от най-очакваните премиери на автомобилното изложение в Женева, което ще се състои в началото на месец март, е на новото поколение BMW M3. Баварците все още пазят в дълбока тайна всичко около спортната лимузина, но въпреки това тя лъсна на корицата на британското списание Car.
Първи снимки на новото BMW M3
Снимките изглеждат автентични, въпреки че никъде не се споменава, че те са официални. Британците подчертават, че това ще бъде най-доброто BMW M3 на всички времена, тъй като ще има по-ниско тегло, по-висока мощност, малко по-големи размери и още по-авангардни технологии.

Както вече се знае автомобилът ще получи нов двигател, който за разлика от настоящия ще бъде с принудително пълнене. Агрегатът ще има шест цилиндъра и ще генерира около 450 к.с. - с 30 к.с. повече от настоящото поколение на колата. Освен това новата M3 ще бъде по-лека от своя предшественик, което допълнително ще подобри динамиката и пътното й поведение. Тези нововъведение ще се отразят положително и на потреблението на гориво.
Първи снимки на новото BMW M3
Новото поколение BMW M3 ще получи също така нови авангардни технологии. Сред тях ще присъстват новите карбон-керамични спирачки (BMW M Carbon Ceramic Brakes), които дебютираха с M6 Gran Coupe, твърдят редакторите на Car.

Очаква се на изложението в Женева да бъде показано BMW M3, което вече ще се предлага само във версия с четири врати. Купето и кабриото, които трябва да видим по-късно през годината, ще се обозначават като М4.

Тагове: bmw m3 bmw m4
0 от 500