IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda с нов градски автомобил

Концептът Gear се появи на изложението в Монреал

Honda с нов градски автомобил

Едва ли някой е очаквал някакви изненади от изложението в Монреал (Кан), защото то се провежда по същото време, когато е и това в Детройт (САЩ). В Honda обаче не мислят така и избраха именно канадската изложба, за да покажат напълно нов концепт за градски автомобил.

Honda с нов градски автомобил

Моделът на субкомпактна машина за градски се казва Gear и е насочена изцяло към младежката аудитория. От Honda обаче не разкриха никакви технически подробности за автомобила, както и дали тя ще излезе в серийно производство.

Honda с нов градски автомобил

"Автомобилът ни е стилен, но същевременно съвсем прост и евтин. Точно такъв от какъвто се нуждаят клиентите, към които е насочен", коментира Дейв Марек, директор на дизайна в Honda R&D.

Honda с нов градски автомобил

"Малолитражките, по правило, са или практични, но скучни. Или пък са много интересни, но и скъпи. Целта ни при създававнето на този концептуален модел да обединим най-добрите качества, които са нужни на младежката аудитория, живееща в градовете", каза още Марек.

Снимки: Honda
 

Тагове: gear
0 от 500
  • #23
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Автор ( преди 11 години )
    Съвършен. Браво
  • #22
    5 rate up comment 1 rate down comment
    RoadRunner ( преди 11 години )
    Не виждам къде съм писал че Джаз не е практичен?!? Това че не ми харесва като дизайн не означава че е лоша кола, лично аз карам Хонда и съм много доволен от марката.П.П. За съжаление аз не съм от село и не товаря "зарзават", но благодаря за съвета :)
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    gogo ( преди 11 години )
    eto vi i klip http://vbox7.com/play:6878a628a7
  • #20
    19 rate up comment 1 rate down comment
    до ФЕН ( преди 11 години )
    Колега малолитражките на ХОНДА с верига са един невероятно добър избор за автомобил, който човек може да купи за половинката си.Изключително здрав и икономичен без нужда от смяна на ангренаш.ТОВА Е ИСТИНСКА ХОНДА!А тя се нуждае само от филтри, масло и бензин!Нежният пол има афифнитет към дупките, но това е ХОНДА и трябва наистина да има желание за да бъде повредена ходовата част!
  • #19
    10 rate up comment 15 rate down comment
    Тъпчо ( преди 11 години )
    Да питам и аз нещо - като счупиш " предната броня в някой бордюр при паркиране, цялото купе ли се сменя?
  • #18
    8 rate up comment 6 rate down comment
    фен ( преди 11 години )
    и сега като му сложат 1.2 три цилиндровото дизелче, направо ще е страхотен автомобил, копувам го за жената, да сменим логото.
  • #17
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Здравей Klasika,Радвам се, че и ти доколкото разбирам от коментарите ти,имаш доброжелателно отношение както към форумците,така и към всички марки автомобили,личното твое творческо отношения към дизайна и изискания стил на изказ!
  • #16
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Съюзът на скучните дизайнери е възмутен-този модел няма долна радиаторна решетка, няма големи въздухозаборници като на мол, няма разположени дневни светлини и дори самата броня липсва като дизайн.:)
  • #15
    19 rate up comment 7 rate down comment
    !?!?? ( преди 11 години )
    Джантата ми харесва най-много от този прекрасен автомобил.
  • #14
    39 rate up comment 10 rate down comment
    до: RoadRunner ( преди 11 години )
    Господи прибери си вересиите!Щяло да го е срам да ходи на пазар с Хонда Джаз?!?!Момче,ако имаше класация за универсален или смислен автомобил,то Джаза сигурно щеше да е призьор.Автомопбила може да се използва за почти всичко.Кеф ти дълго,кеф ти море,кеф ти в града или на село да натовариш зарзавати и буркани.Можеш да товариш цялото сем.с багажа,а можеш в града да се возиш сам без да ти харчи много.Вътрешното пространство можеш да го променяш всякак.Има и хибрид.Кола мечта.