IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа спортен Passat

Моделът Performance Concept разчита на 1.8 литров бензинов мотор с мощност 250 к.с.

Volkswagen показа спортен Passat


Volkswagen показа спортен Passat
В Детройт германският производител Volkswagen показа версията Passat Performance Concept, която разчита на 1.8 литров бензинов турбо-мотор EA888 с мощност 250 к.с. и 6-степенна автоматична скоростна кутия.

От концерна не дават подробности за останалите технически характеристики на модела, но интересното е, че той не е най-мощният Passat, който ще се предлага на пазара в САЩ. Зад океана концернът продава версия с 3.6 литров атмосферен V6 мотор и мощност 280 к.с.

Volkswagen Passat Performance Concept може да бъде разпознат благодарение на сниженото си окачване, различната предна броня, 19-инчовите джанти от лека сплав, биксеноновите фарове, светодиодите на задните светлини и двете тръби на изпускателната система, разположени в двата края на задницата на автомобила. Салонът на машина е в кожа от 2 цвята и с карбонови елементи.
Volkswagen показа спортен Passat
Очаква се серийната версия на Volkswagen Passat Performance Concept да излезе на пазара най-късно до края на настоящата година.

Снимки: Volkswagen
 

0 от 500