IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Audi са готови с хибридно A3 Sportback

Цената на модела ще бъде около 35 000 евро

В Audi са готови с хибридно A3 Sportback

Audi ще покаже на изложението в Женева през март хибридна версия на хечбека A3 Sportback. Това съобщават медиите в Германия, според които моделът вече е напълно готов.
В Audi са готови с хибридно A3 Sportback
В състава на хибридния агрегат са включени 2.0 литров бензинов турбо-мотор с мощност 210 к.с., електродвигател (27 к.с.) и комплект литиево-йонни батерии с капацитет 8 кВт. Очаква се с този агрегат хибридното A3 да харчи около 2 л/100 км, като само на батерии машината ще може да измине 50 км. Самите батерии ще се зареждат за около 6 часа.

Цената на новия хибрид на Audi ще бъде около 35 000 евро в базовата си версия. Това е с около 8000 евро повече от стандартния модел на A3 Sportback. Машината ще излезе на пазарите още до края на настоящата година.

Припомняме, че през 2011 г. германската компания показа напълно електрическо А3, но от миналото поколение на модела. Тази версия разчита на електромотор с мощност 136 к.с. и ускорява от 0 до 100 км/ч за 11.2 секунди. С едно зареждане тя може да измине около 140 км, а за пълното зареждане на батериите за нужни 9 часа.

Снимка: Audi

Тагове: audi a3 sportback
0 от 500
  • #10
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Гоуф за 35 000 евро базова цена. Не мерси! Карайте си го. Даже Гоуфо май изглежда по-добре от този таралястник и е по-евтин. Ама за феновете на марката с означение 2 *** какво ли значат някакви пари. Те са богати копИлета и ще е под достоинството им да купят нещо евтино, па макар и най-големият *** да е.
  • #9
    16 rate up comment 7 rate down comment
    каскенщайн ( преди 11 години )
    Цената на новия хибрид на Audi ще бъде около 35 000 евро в базовата си версия.Хахаха,ненормалници.Като сложиш още някоя екстра и цената ще скочи на 50 000 евро.С това вентилаторче от 27 магарета за къде са тръгнали и какви са тези ненормални цени?Ама те не са виновни,че има балъци да ги купуват.Всъщност хибридите им които харчат повече от нормалните версии с ДВГ никой не ги купува,защото не само са неефективни,замазват очи,лъжат,ами и цената им е,като на автомобили,а те не са.
  • #8
    12 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    нали не те кефят Ауди,що тогава им обръщаш внимание? Гледай си великите хюндай и тойота и не се занимавай с марки като ауди бмв и мерцедес, които никой не ги харесва и купува
  • #7
    17 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нискотехнологичната фалирала фирмичка ауди отново поражда смях с поредния си хибрид на който само името му е такова.Само 27 к.с. електродвигател???Тези майтапят ли се или си правят гаргара с нискочелите фенове.Интересното е,че имената в автоиндустрията,като правят хибрид той е нов модел различаващ се от моделната гама.Алуди обаче хваща някое смотано моделче туря му едно електромоторче за вентилатор,една батерия и хоп вижте ни имаме хибрид.На тестовете обаче им лъсват лъжите за разхода нагориво
  • #6
    18 rate up comment 9 rate down comment
    ToTo ( преди 11 години )
    Верно, с тия 27 к.с. на ток първите 50 км ще бъде най-безсмисления хибрид на пазара. Но те Ауди са шампини в това отношение де.
  • #5
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ами, купувай бързо, да не свършат!!!
  • #4
    10 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    хаха мижитурките пак накацаха,като конски мухи статията за Ауди,не се тревожете,с този селски манталитет,скоро 35000 евро за кола едва ли ще имате
  • #3
    18 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Страничните огледала, са в духа на Golf1чка... сякаш в последния момент са ги преместили!
  • #2
    28 rate up comment 7 rate down comment
    !?!? ( преди 11 години )
    Кой си я измисля тази статия??? Щяло да харчи 2л/100км!?!? масло ли? 50км пробег само на ток!?!? да не са 5м, защото тия 27к.с. са убииствени направо. и за капак 35000 евро базов модел. С гуми, седалки и волан отива на 50000 евро примерно. Супер :)
  • #1
    25 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ще,ще......