IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault представи автомобил 3 в 1

Captur е компактен кросовър, който съчетава най-доброто от три различни вида возила

Renault представи автомобил 3 в 1

Renault е поредната компания, която навлиза в сегмента на градските кросовъри. Тези компактни возила набират все по-голяма популярност в Европа и на развиващите се пазари, което кара автомобилните компании да им обръщат все по-сериозно внимание.

Предложението на Renault носи името Captur, което вече познаваме от концепцията, с която французите загатнаха модела. Той ще бъде представен пред публика на изложението в Женева, а продажбите ще стартират непосредствено след това.
Renault представи автомобил 3 в 1
Французите посочват, че Captur съчетава най-доброто от три различни вида возила - изразителният дизайн и шофьорска позиция на SUV, просторът на MPV и удоволствието от шофирането на компактен седан. Освен това, Captur продължава новия дизайнерски език на марката, който видяхме най-напред при Clio VI. И също като него кросовърът предлага редица възможности за персонализация.

Интериорът също може да се персонализира, като предлага модулност и пространство, които въвеждат нови стандартни в този сегмент, сочи информацията от компанията. Оборудването пък е присъщо за автомобилите от по-горен клас, а сред екстрите присъстват новия, вграден в таблото, Renault R-Link сензорен таблет и аудио система, която се състои от шест високоговорителя, Bluetooth®, аудио стрийминг и Arkamys® Hi-Fi звук.
Renault представи автомобил 3 в 1
Към момента няма подробни данни за Renault Captur, но се знае, че дължината на колата е 4.12 м. За двигателите също няма информация, но като се има предвид, че Captur използва платформата на новото Clio, можем да очакваме той да заеме и неговите агрегати. Най-икономичният от тях отделя в атмосферата само 96 гр/км вредни СО2 емисии.

Renault Captur ще се произвежда в завода на Renault във Валядолид, Испания. Автомобилът ще бъде представен на автомобилното изложение в Женева през март.

Снимки: Renault

0 от 500