IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Превърнаха Toyota Sequoia в брониран офис

Lexani Motorcars оборудват всъдехода с кралски лукс

Превърнаха Toyota Sequoia в брониран офис

Един от най-големите всъдеходи на пазара - Toyota Sequoia, който не се предлага на пазара в Европа, премина през щателна доработка в ателието на Lexani Motorcars. Специалистите са превърнали возилото в истинска крепост, предлагаща всякакви екстри.



Моделът е получил подсилен под, който издържа на взривове, както и бронирано купе, което може да спре почти всеки куршум. Мерките за безопасност изискват бронираното возило да не се различава външно от серийната кола и за това от Lexani Motorcars са оставили екстериора непроменен.

За сметка на това обаче вътрешността е променена до неузнаваемост. Между предните и задните кресла е поставена преграда, която представлява огромен екран. Самите седалки на задния ред пък са изместени осезаемо назад, което отваря допълнително пространство.

Салонът отзад вече предлага само две места, които са разделени от облечена в кожа конзола. В нея могат да бъдат интегрирани всякакви екстри, като iPad, телефон, интернет модул и т.н. Автомобилът разполага също така с хладилник и специално изработена витрина с кристални чаши. Кожената тапицерия е от най-висок клас, а апликациите - от истинско дърво.

От Lexani Motorcars не съобщават цената на доработката.


0 от 500