fallback

Tesla съобщи цените на Model S за Европа

Транспортните такси и вносните мита вдигат цената до минимум 72 600 евро

Тагове: tesla model s
fallback
  • #4
    Случайно минаващ ( преди 11 години )
    Всички автомобили (независимо дали са дизел, бензин, хибрид или електрички), произведени извън ЕС подлежат на облагане с данък. И това е с цел да се стимулира вътрешната икономика на страните членки на ЕС. Така че наистина има такси и данъци. А относно автомобила - освен високата цена (която за съжаление не ми е по джоба), не виждам да има други недостатъци. И пробег, и динамика, и дизайн, и екологичност, и икономия, и приложимост в ежедневието, и лукс. Но тази цена направо го прави недостъпен.
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    " каргото е най-евтиния транспорт"хайде сега дечица, всеки да отиде при мама и първо да научим коя думичка какво значение има, пък след това да ги ползваме където и когато трябва
  • #2
    Бай ГанЮ ( преди 11 години )
    Оти сте щури, бе?! За ел. каручка толкоз кинти ни давъм!Поредните спекуации с цена на даден продукт. При Харли-Дейвидсън е същата говнения.
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това са страшни глупости, колата станала с 18000 евро по-скъпа, заради транспортни разходи и мита. Хм ние да не пасем трева? Не е тайна че колите от САЩ ги докарват в Европа с кораби, каргото е най-евтиния транспорт. Едва ли ще надвиши 400-500 долара на кола. Какви такси сънуват? В западна европа, ел- колите не само че не заплащат никакви такси, но дори в някой държави, държавата поема част от сумата на колата, освобождава от данък автомобила и позволява безплатно паркиране в платените зони.
fallback
Последни