IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ауди не смогва със супер автомобила R8

Въпреки че автомобилът още го няма на пазара, в Обединеното Кралство Audi R8 е официално разпродаден за първите три години на производството.

Ауди не смогва със супер автомобила R8
 

По тази причина върви неофициална търговия на цена с 10 000 паунда по-висока от дилърската. „Не можем да забраним на хората да продават колите си“, казва говорител на компанията, „въпреки че все пак можем да проверяваме кои имена в списъка са оставили депозити.“ Така че ако името в списъка не съответства, онези, които са купили на черно място в списъка на чакащите може да се озоват обратно на края на опашката. „Тези случаи ще бъдат разглеждане като нова поръчка, така че ще трябва да чакате от начало“, заявяват от Ауди. В Съединените Щати купувачите на R8 биват приканвани да подпишат договор, че предоставят на дилъра, от който купуват автомобила, правото наречено „първи шанс“ за покупка на колата в случай на решение за продажба. Ауди ще достави в дилърските центрове 450 броя R8 между юни и декември тази година, а през 2008 г. броят трябва да бъде 750.
0 от 500