IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Знаем механиката на колите, но не и механиката на мъжката си гордост

Това показва проучване направено във Великобритания

Знаем механиката на колите, но не и механиката на мъжката си гордост

Мъжете познават по-добре как действат и къде се намират възловите части на автомобилите им, отколкото собствената си анатомия, установи британско проучване, цитирано от в. Daily Mail и разпространено от БТА.
Знаем механиката на колите, но не и механиката на мъжката си гордост
Представителите на мъжкия пол знаят по-добре какво става под капака на любимите им возила, отколкото как функционират ключови техни органи.

От направеното проучване на сайта Лойдсфармаси става видно, че 90 на сто от анкетираните могат безпогрешно да посочат къде точно се намира пръчката за измерване на нивото на маслото в колата им, а 89 на сто - местоположението на радиатора. Но едва 6 на сто от запитаните могли точно да определят на какво се дължи еректилната дисфункция и какви са симптомите на най-честите венерически болести.

Една трета от запитаните неправилно отговорили, че импотентността се дължи на носенето на тесни дънки, а 10 на сто предположили, че тя се дължи на прекомерна мастурбация на младини. В проучването участвали 1500 британци. Когато били запитани кои от техните анатомични части са отговорни за производството на семенната им течност и къде се намира семепроводящият им орган, свързан с тестисите, само 52 на сто дали правилни отговори.

Досега се знаеше, че за мъжете две неща са приоритетни в техния живот - колите и сексът. Но от направеното проучване проличава, че британците са доста невежи относно анатомията и механиката на тяхната мъжка гордост. Специалистите изтъкват, че когато на британеца му се повреди возилото, той незабавно търси специализирана помощ. Но не така стоят нещата със сексуалното му здраве - поданикът на Нейно Величество е склонен да ги пренебрегва.

Други невежества, открити от изследването - 5 на сто от британците считат, че обезводняването е най-честият симптом на венерическа болест, а 1 на сто от запитаните вярвали, че топлото време и пиперливата храна причиняват смущения в ерекцията.

Както се вижда, британците нямат особено задълбочени познания нито за автомобилите, нито за собственото си тяло. Къде обаче сме ние, българите?

Източник: БТА
Снимка: BMW

0 от 500
  • #16
    3 rate up comment 3 rate down comment
    212 ( преди 11 години )
    Е то няма как без *** тук..... Тиква, като не си виждал никога в живота си автомобил БЕЗ щека за проверка на маслото, това не означава че НЯМА. Веднага ти давам пример: Мерцедес ЦЛ600 2007 година (не го знам като модел кой е)12 цил. мотор, 3.0д на БМВ, 2008-*** година, БМВ MPerformance 550d, 3.0 литра дизел.
  • #15
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Немам думи ( преди 11 години )
    Момчета моята кола няма пръчка!C(203) 200 CDI 2007 година.Има къде да се сложи пръчката..но трябва да си я купа...На мястото на пръчката имам тапа.Доста е тъпо тъй като трябва да вярвам на копютъра за маслото.
  • #14
    9 rate up comment 2 rate down comment
    масури ( преди 11 години )
    Този сайт за мен е от развлекателните..
  • #13
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Я да чуем от умника за колите без щека!Искам да чуя кои са тези модели.Хайде хейтърче действай и сподели,за да може да ти се посмеем малко!То тук в тази Ауто Трагедия всякакви екземпляри се навъртат ама чак пък толкова зле не мислех,че има.Колите им нямали щека,ама приятелките им били с щека в гащите...
  • #12
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    едва ли са без щека- със сигурност имат, но явно знаете за колите си толкова, колкото знаете какво да правите с онея си работи
  • #11
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Mupo ( преди 11 години )
    Има доста коли по нашите пътища които НЯМАТ щека за маслото /не електрически/. Има си електронен датчик, който при необходимост от доливане ти го изписва на дисплея заедно с информация за необходимите милилитри.
  • #10
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Липсата на 7.коментара,от общо 20. до момента ,ме тревожи повече!!!!!!!!!!!!!!!!
  • #9
    6 rate up comment 6 rate down comment
    smith ( преди 11 години )
    e46 M3 cabrioкласика!
  • #8
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "карам коли, които не се нуждаят от постоянна проверка на маслото..." електрически ли? или си просто мърляч и заради това са ти се чупили много коли в ръцете? или си луд селски джигит, който не е хващал венерическа болест защото на 40 години е *** само дясната си ръка?
  • #7
    6 rate up comment 7 rate down comment
    K&G ( преди 11 години )
    Мисля,че автора на статията е разтревожен за психичното здраве на някой от посещаващите сайта,и ни подсказва,че някой от нас НЕ СА НАРЕД!Без да намеквам кой!