IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Геймърите първи получиха седмото поколение на Corvette

Прототип на колата е наличен в играта Gran Turismo 5

Геймърите първи получиха седмото поколение на Corvette

На автомобилното изложение в Лос Анджелис, което вече отвори врати, американската компания Chevrolet разкри, че новото поколение на иконата Corvette вече може да бъде изпробвано. Не на истинските пътища, а на пистите на състезателната игра с автомобили Gran Turismo 5.
Геймърите първи получиха седмото поколение на Corvette
Считано от днес, геймърите могат да попълнят колекцията си от автомобили в играта с покрит с камуфлаж тестови прототип на Corvette C7, който предоставя близки до шосейната версия на колата динамични възможности.

"По време на създаването на виртуален прототип на Corvette, бе обърнато специално внимание на всеки един детайл, от всяка гънка и извивка на мекото камуфлажно покритие, предназначено да скрие автомобила, до специфичните пътни характеристики, които в момента се настройват и прецизират преди официалния дебют на автомобила през януари", уточняват от Chevrolet.
Геймърите първи получиха седмото поколение на Corvette
Седмото поколение на Corvette продължава традициите на своите предшественици, които са също налични за играчите на Gran Turismo. Тестовият прототип на Corvette C7 с камуфлажно покритие може да бъде изтеглен без допълнително заплащане. Автомобилът може да бъде шофиран по едни от най-известните състезателни писти, включително Daytona International Speedway и култовия Nurburgring – една от пистите, използвана за тестване на динамичните качества на новия Corvette.

Официалната премиера на реалната кола ще се състои в неделя, 13 януари, 2013 година.

Снимки и информация: Chevrolet

0 от 500