IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota пуска две нови марки за Китай

Излизат на пазара още догодина

Toyota пуска две нови марки за Китай

Toyota пуска две нови марки за Китай
Toyota Motor Corp. ще последва примера на други автомобилни производители от Япония и ще се възползва максимално от необятните възможности, които предлага бързоразвиващият се пазар на автомобили в Китай. Това ще стане още догодина с пускането на две нови марки, които са предназначени специално за азиатската страна, разкри Хироджи Ониши, старши мениджър в Toyota.

Новите брандове ще бъдат джойнт-венчър с някои от партньорите на Toyota в Китай. Към момента японците работят с FAW Group и Guangzhou Automobile Group Co, но Ониши не пожела да разкрие с коя от двете компании ще се разработват моделите на новите марки.

Подобни брандове, които се предлагат изключително в Китай, вече имат Nissan Motor Co. и Honda Motor Co. В четвъртък от Nissan заявиха, че китайската им марка коли - Venucia, се радва на успех и до две години ще има в моделната си гама напълно електрически автомобил. Достъпната марка Venucia, която е създадена съвместно с Dongfeng Motor, вече предлага два модела в Китай.

Тагове: toyota
0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    В комунистически Китай всичко се дерижира от партията майка.Едва ли бедния китаец го интересува спора за някакви необитаеми острови,че чак да пали и руши завода в който работи и изкарва прехраната си.Всеки разумен човек го разбира това.Тойота предприемат този ход заради гореизброените причини и заради това,че явно са принудени във фирмите за Китай да има китайско присъствие.Така хем Тойота ще си продава продукцията,хем в нея ще има китайско участие,за да не се получават конфликти.
  • #2
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    хитър ход, след като китайците спряха да купуват Тойоти, след като взеха да ги трошат по улиците и да палят магазините на Тойота, японците ще се опитат да им пробутват моделите си под други марки, вероятно с китайски имена, за да се опитат да заблудят китайците че не им пробутват бараките си и че същност това не е скапана тойота а хубава марка. хитро.
  • #1
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    BOKLUCI