IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Момичето на татко II

С какво се придвижва по-малката дъщеря на Бърни Екълстоун

Момичето на татко II

AM вече показа с какви автомобили разполага по-голямата дъщеря на собственика на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара. Сега идва на ред и на по-малката щерка на милиардера - Петра.
Момичето на татко II
Ако някой е очаквал, че тя ще бъде по-скромна от кака си, се е излъгал. 82-годишният Бърни може да си позволи всякакъв лукс и не пести пари, за да осъществи всички желания на своите момичета.

Екълстоун купи на Тамара и Петра, които са съответно на 28 и 23 г., най-скъпото жилище в света - имението на продуцента Аарон Спелинг в Лос Анджелис, което струва $150 млн., както и къща в Лондон с 6 етажа на стойност $91 млн.
Момичето на татко II
И докато в гаража на Тамара има сиво Ferrari 599 GTO, което й е подарък от гаджето, бяло Bentley Continental GT и черно Lamborghini Aventador, то Петра си пада по различен тип автомобили.

Любимият й е розов Rolls-Royce Ghost, а освен него младата дама разполага и с Range Rover Project Kahn RS 450 и Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.
Момичето на татко II
И още нещо - по-малката от сестрите Екълстоун, наскоро се омъжи за бизнесмена Джеймс Стънт, като разходите по сватбата преминаха $5 млн. На събитието пяха Ерик Клептън и групата Black Eyed Peas. Около $500 000 пък струваше празненството за последния рожден ден на Петра, на което тя пристигна с черно Lamborghini Murcielago, управлявано от съпруга й.
Момичето на татко II
 

0 от 500
  • #7
    11 rate up comment 1 rate down comment
    sinbad0 ( преди 11 години )
    Не може да си собственик на Ф1,както и не може да си собственик на Биг Брадър!!!!Просто държиш правата за нещо и юридически си собственик,ако ме разбираш....прибираш такси от реклами,от отборите които се състезават,от билети,от права за излъчване,от всичко което носи името F1 и се свързва със състезанията,просто правата са негови.
  • #6
    11 rate up comment 1 rate down comment
    на кого му дреме ( преди 11 години )
    Много му пука на старчето дали F1 е нагова или не! Има да си харчи милиардите с години напред че и за 20 поколения след него още ще има........
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    На всеки километър ( преди 11 години )
    До колкото знам, Бърни Екълстоун не е собственик на F1. Той само я ръководи. А собствениците са CVC.
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мъжа и на Петра има Авентадор.
  • #3
    54 rate up comment 2 rate down comment
    RoadRunner ( преди 11 години )
    Сега като знам какви коли карат тия двете пръдли ще мога да спя спокойно!
  • #2
    21 rate up comment 1 rate down comment
    penev ( преди 11 години )
    Прав си, това е Murcielago LP640. Поправяме го веднага!... Тамара има Aventador :)
  • #1
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Blago ( преди 11 години )
    Мога ли само да отбележа, че ако става въпрос за последната снимка- това не е Авентадор, а Мурсиелаго.