IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW представи ски лифт

Кабинките са направени съвместно с Leitner

BMW представи ски лифт

Докато в България се води спор дали съоръженията на Витоша са опасно стари или не чак толкова, в Австрия откриха един от най-луксозните лифтове в света. Той е дело на BMW Individual и компанията за производство на лифтове Leitner.
BMW представи ски лифт
Описван като "лимузина, която може да плава", лифтът е оборудван с луксозен интериор от BMW 7-Series. Кабинките разполагат с кожени кресла с подгряване и масаж, инфо-развлекателна система BMW iDrive, покрита с кожа предна конзола и обшит с алкантара таван.
BMW представи ски лифт
За разлика от повечето творения на дизайнерските подразделения на автомобилните компании, този луксозен лифт е реален проект и ще бъде използван за един от популярните ски курорти в Австрия - Hochzillertal.

Съоръжението ще може да се използва с редица допълнителни екстри. Една от тях е пакет, който предлага ранна разходка до пистите на курорта, когато снегът е най-добър. Цената на този пакет е 150 евро, като в него са включени още "изключителни места за паркиране", две целодневни ски карти и резервация за "слънчева ложа с водно легло". За любителите на късното ставане се предлага пакет, струващ 190 евро, който включва подобни глезотии, сред които и обяд с дегустация на вино.

Тагове: leitner bmw individual
0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    cry ( преди 11 години )
    Това прилича на Икарус от 80-те. Малоумщие. Тези дизайнери да не работят в някой гараж?
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Тони ( преди 11 години )
    В България трябва да се направи разлика между еколози и мафия! Еколозите са отговорни за природата като се грижат за нея! Мафиотите спонсорират публично мнение, което да абсорбира така наречена "вярна информация". В нашия случай, имаме зелени мафиоти, които наложиха наглостта си! Погледнете хората са вече светлинни години от нас, а ние се мразим и хейтваме! Събудете се!!!!
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    wtf ( преди 11 години )
    Ле лееее, егати интериоро. Те така ше я обзаведем гарсониерката, па ако требе ше спим седнал. Кола баварец, апартамент баварец, квартал Слатина... майкооооууу.
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Ани ( преди 11 години )
    Ето какво правят хората, а ние трябва да се возим на лифтове от преди 50 години. Въпросът е защо. Екологията и модернизацията могат да вървят ръка за ръка. Лифтът преди всичко трябва да е сигурен, бърз, който да поема достатъчно пътници без да застрашава живота им. За жалост последните години се разрази голяма битка да останат старите лифтове и за това настояват зелените откачалки. Жалко... хората вървят напред, а ние си седим в каменната ера.
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Благо ( преди 11 години )
    Предпочитам да сме повече хора и да се радваме на природата, отколкото да съм в страшен лукс за 20-25 минути.
  • #3
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мисля,че в лифтовете повече ги бива...Пълни простотии.Лифта,както казва първият е важно да е бърз и безопасен и да качва повече хора.Колко време се возите на лифт питам аз?От няколко до няколко десетки мин.През това време се любувате на природата.Ако в лифта има само няколко места кво праим?Ще има да чакате цял ден на опашка,за да може да се качите в луксозната кабинка.То сега се чака по пистите една камара време,а тогава сигурно половин ден ще отиде.На Гармиш-Партенкирхен чакам по около 30 мин
  • #2
    8 rate up comment 3 rate down comment
    penev ( преди 11 години )
    Не е концепт, а реален лифт... аз лично не бих отказал лифт с подгряващи се седалки ;)
  • #1
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Много готин концепт, но всеки, който кара ски знае, че това е абсолютно излишно! Един лифт е важно да е бърз, безопасен и да поема много хора, а не да ти масажира задните части и да гледаш филми в него! Иначе готина идея...