IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Платиха $1.125 млн. за първото Ferrari F12 Berlinetta

Цената на този модел в САЩ е почти 4 пъти по-ниска

Платиха $1.125 млн. за първото Ferrari F12 Berlinetta

$1.125 млн. бяха платени за първото Ferrari F12 Berlinetta, специфицирано за пазара на Северна Америка. Автомобилът бе разигран на търг по време на Гран при на САЩ този уикенд.
Платиха $1.125 млн. за първото Ferrari F12 Berlinetta
Наддаването започна от $315 888, както е базовата цена на модела в САЩ, но бързо достигна до сумата от $1.125 млн., какъвто беше финалният залог.

Първото Ferrari F12 Berlinetta за пазара на САЩ стана собственост на Лари Рот от Лонг Айлънд. Той ще получи колата си през втората третина на 2013 година.

Неговото F12 Berlinetta обаче ще бъде единствено в САЩ за кратко, тъй като Ferrari ще стартира доставките на модела до клиенти малко след това.


Събраната сума от търга отива за благотворителност. Парите са предназначени за американския Червен кръст за справяне с последствията от урагана Санди. Благодарение на дарения от "дилърите на Ferrari, клиенти и приятели на марката" общата събрана сума достигна почти $1.5 млн.

Тагове: ferrari f12 berlinetta
0 от 500