IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW 4-Series – шпионски снимки

Купето бе хванато почти без никаква маскировка

BMW 4-Series – шпионски снимки

Новото купе BMW 4-Series прилича много на по-големия си „брат” – луксозното 6-Series. Поне това се вижда от фотографиите на модела, които се появиха в интернет. Машината е снимана край Мюнхен, докато служители на компанията я качват в специален фургон.
BMW 4-Series – шпионски снимки
Според някои медии автомобилът е бил закаран за представяне пред специални клиенти, а според други ще пътува за САЩ, където ще бъде доработен. Очаква се купето да дебютира на изложението в Детройт през януари.

Всъщност 4-Series е версия купе на седана 3-Series (F30). Новият модел обаче е още по-привлекателен от седана, въпреки че много от елементите се покриват. Според изданието Autoblog сниманият прототип е М-версия, но според експерти по-скоро това е 435i или 440i, чиято предна част е в стил Sport Line.

Знае се, че версията 428i ще разполага със същия 2.0 литров четирицилиндров мотор с двойно турбо, който се слага и на седана 328i. Модификацията 425i обаче най-вероятно ще получи 6-цилиндров двигател също с двойно турбо. И двата агрегата ще се предлагат както с механична, така и с автоматична трансмисия, а също така и със системата на BMW за задвижване на четирите колела xDrive.
BMW 4-Series – шпионски снимки
Очаква се на по-късен етап баварците да пуснат и купе с 4 врати - 4-Series Gran Coupe, което ще трябва да се конкурира с Audi A5 и Mercedes-Benz CLA. Стандартното купе 4-Series ще се появи на пазара през юли догодина.
 

Тагове: bmw 4-series
0 от 500