IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на E-class Cabrio

Откритият автомобил на Mercedes-Benz ще дебютира в началото на 2013 г.

Шпионски снимки на E-class Cabrio

Mercedes-Benz провежда усилени тестове на новата E-class Cabrio и това не успя да убегне на фотографиите, дебнещи за сензации на пътя. Снимки на машината се появиха в интернет-изданието AutoEvolution, което успя да „хване” автомобила по време на изпитания в Германия.
Шпионски снимки на E-class Cabrio
Все още няма официални сведения за техническите характеристики на кабриолета, но се очаква той да разполага с бензинови двигатели с четири цилиндъра (184 и 204 к.с.), както и с V6 с обем 3.5 литра също с два варианта на мощност – 252 и 333 к.с. Ще има и „напомпана” модификация, която ще разчита на би-турбо мотор с обем 4.6 литра и мощност от 430 к.с.
Шпионски снимки на E-class Cabrio
Що се отнася до дизелите, те ще бъдат с обем 2.1 и 3.0 литра, като ще предлагат съответно 170 и 204 к.с. при първия мотор, и 231 и 256 к.с. при втория. Трансмисията за всички двигатели е една – 7-степепенен автомат.

0 от 500
  • #4
    15 rate up comment 7 rate down comment
    ... ( преди 11 години )
    Браво бе, как може Мерцедес да вземат аспусите на Ситроен ДС5?? Паднаха ми в очите.
  • #3
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Kakъвто ника, ( преди 11 години )
    такова и съдържанието - кънчовско. Ето там, в съседната статия има коли като за теб - Toyota - напълно завършена и напълнила сервизите. А за Къци съм почти съгласен с теб - не е звезда, но е най-стойностен от останалите.
  • #2
    22 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    бухахахах!
  • #1
    22 rate up comment 11 rate down comment
    Niki Kanchev ( преди 11 години )
    Не ми харесва. Тези фарове с изолирбанда по тях едва ли ще светят добре, а и сякаш са някой се е опитал да направи Bad look с тиксо, както навремето с москвичите. Броните също седят някак недовършени, сякаш ги е правил оня индиец по Discovery. А, и още нещо: Само Къци е звезда в тази къща!!!