IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ranger стана Международен пикап на годината

Моделът на Ford изпревари Isuzu D-Max и Volkswagen Amarok

Ranger стана Международен пикап на годината

Новият Ford Ranger спечели наградата "Международен пикап на 2013 г." Журито стигна до този извод след продължителни тестове на пистата Милбрук в Бедфордшир (Анг), а самото отличие бе връчено на церемония в Дъблин, където се провежда изложение за корпоративен транспорт.
Ranger стана пикап на 2013 г.
Всички членове на журито имаха възможност да изпробват възможностите на машината, като и дадоха общ сбор от 47 т. Класираните на второ и трето място Isuzu D-Max и Volkswagen Amarok събраха общо 45 т.

Новият Ranger се предлага в три версии на кабината - единична, удължена и двойна, които са сред най-просторните в сегмента. Предлага се с избор от два Duratorq TDCi дизелови двигатели и с възможност на задвижване 4х2 и 4х4.

Проектиран изцяло наново, пикапът на Ford осигурява повече товарно пространство, водеща в класа способност за теглене (на ремарке), иновативни нови технологии за комфорт и в помощ на водача, посочва журито. Това е първият в света пикап с максималните 5 звезди на тестовете на Euro NCAP.

Ford тази година вече спечели наградата "Международен ван на 2013 г." за новия Transit Custom, а 1.0-литровият бензинов EcoBoost двигател бе провъзгласен за "Международен двигател на 2012 г."

Тагове: ford ranger
0 от 500