fallback

Рекордно силен старт за Mercedes-Benz A-Class

Целта на немците е да бъдат номер едно в света до 2020 година

Тагове: mercedes-benz a-class
fallback
  • #18
    Анонимен ( преди 11 години )
    Е добре, бе Димитре, шо не си говориш на огледалото, а занимаваш хората с глупости? Щото А класата ти е тясна и ще си вземеш Е ?!? И то купе.. Мен пък B класата ми е тясна и ще изчакам SL65AMG.Иначе поне на външен вид е много красива количка;)
  • #17
    Димитър ( преди 11 години )
    Няма да споря за какви пари-какво може да си купи човек! То затова са толкова марките и моделите,да има за всекиго по нещо.Лично за мен, Мерцедес е марката и тъй като тази А ккаса ми се оказа тясна,ще изчакам новото купе на Е класата,което излиза догодина.
  • #16
    .... ( преди 11 години )
    За 70К ще си вземеш 3 Корейка със седем години гаранция 5 от който ще прекара в сервиза.
  • #15
    Анонимен ( преди 11 години )
    е хубав хубав - за 70 хиляди можеш да си вземеш нормален японски или корейски автомобил и ще ти останат пари за бендин за години напред. и няма да караш каринка като тази на снимката...
  • #14
    бъчи ( преди 11 години )
    А тоя Мерцедес загуби яко от A3 и BMW 1 в две поредни сравнения на АБ. Наистина, готин е, дори повече, отколкото може да се очаква, но немците харесват Ауди и БМВ :)
  • #13
    бъчи ( преди 11 години )
    Не забелязвате ли, че всички искат да стават момер едно през 2018-та, 2020-та година? Чудя се, дали някой тогава ще помни обещанията им. Досега нямали ли са планове тия хора, че все за след 10 години говорят? как един не каза, ето, изпълнихме плана и сме номер едно?
  • #12
    Анонимен ( преди 11 години )
    Много е яка спор няма, но не ви ли се струва много цена от около 60 000 лева за хечбек ?
  • #11
    Димитър ( преди 11 години )
    Живея в Испания и ве4е имах удоволствието да го пробвам.Пробвах А 200 cdi с ръчна скоростна кутия.Страхотен автомобил,невероятно усещане при щофиране,много безшумен със страхотно ускорение.Отвътре е много добре издържан и красив,както и от вън! Много се бях запалил да си купя модела ,но е прекалено малък за мен,аз съм висок и едър човек.Цената на модела който пробвах е 36 000 евро ъ има вси4ко за което може да се сетиш,а и много неща за които дори не подозирах .че съществуват.71979
  • #10
    Wane ( преди 11 години )
    Има защо да има толкова поръчки. Mercedes направиха много добре, че дистанцираха A и В класата, създавайки реален конкуpент на А3-ката, единицата и т.н. Колата определено изглежда добре, приятна е за каране и предполагам, че ще се окаже много успешен модел.Лично аз обаче в този клас симпатизирам на Volvo V40 основно заради по-приятната атмосфера в колата и детайлите.
  • #9
    nikito_blend ( преди 11 години )
    AutoBild е номер едно по поръчкови статии, затова и не го купувам вече. Не съм фен на немските производители, но е факт че А-класата е много красива.
fallback
Последни