fallback

Рекордно силен старт за Mercedes-Benz A-Class

Целта на немците е да бъдат номер едно в света до 2020 година

Тагове: mercedes-benz a-class
fallback
  • #8
    dakk ( преди 11 години )
    Te тези в *** Bild когато примерно сравняват Мерцедес с определена марка особено ако е от ВАГ накрая на статията почти винаги пише това .Абе Мерцедеса като цяло бил по добърия автомобил , но това му стигало за второ или трето място защото бил по скъп .Аз немога да ги разбера цени ли сравняват или автомобили.Има ли кола от ВАГ в даден тест винаги така изкривяват нещата че тя да е първа.
  • #7
    xmqx ( преди 11 години )
    Много се радвам че Мерцедес изкараха такъв модел на пазара, според мен сравненията с Меган са неуместни, тъй като единственото с което Рено са допринесли е двигател, който определено мисля че е по-добър от еквивалента на ФВ. А голфа определено дължи реномето си на списания като не Аутобилд (не че е лоша кола, но е доста прехвален).
  • #6
    BMW Фен ( преди 11 години )
    За мое съжаление е много по-яка от БМВ 1-ца.
  • #5
    fulev ( преди 11 години )
    правилно ти е чувството. Собственик на АутоБилд е Фолксваген чрез медиината си компания. В Аутобилд мнооого рядко има по-хубава кола от ФВ, АУДИ или Шкода.....и това е предимно само Ферари....Но естествено според тях Ламборгини е по-добро...
  • #4
    7 ( преди 11 години )
    В *** Bild доста често попадам на реклами и брошури на Ауди, БМВ и Инфинити...и рядко виждам Мерцедес на 1-во място по точки при сравнение на определен модел.
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ами Рено Меган не успя да пребори голф, но кой знае преублечен като Мерцедес може и да има повече шансове поне в нескоговорящите държави
  • #2
    dakk ( преди 11 години )
    Не крия че съм фен на марката но наистина е много красив и добър този Мерцедес.Добре че хората на запад не се връзват на *** Bild че там не спират да го плюят този Мерцедес.Имам чувството че собственик на това спсание e VW.Наскоро четох едно сравнение освен че редовно онова дърво Golf e номер едно според тях , ами изкараха че другото дърво Passat е по добър от новата трета серия на BMW.Но колкото и да не им харесва на света има две марки Мерцедес и BMW.
  • #1
    v-1 ( преди 11 години )
    Страхотен модел! Мерцедес са и винаги ще бъдат номер 1, според мен.
fallback
Последни