IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault DCross се крие в кожата на Duster

Бразилци разкрасиха румънското проходимо возило

Renault DCross се крие в кожата на Duster

Renault DCross се крие в кожата на Duster
Dacia Duster е сред автомобилите на пазара, които заслужават най-голямо внимание. Румънското возило може да предложи много, срещу не толкова много пари, ако търсите автомобил, с който искате да ходите навсякъде. Е, и той има кусури, най-вече в дизайна.

Дизайнът е субективно нещо, но все пак дори най-запалените привърженици на грубите офроуд форми ще признаят, че ако Duster бъде пипнат тук-там, ще изглежда далеч по-добре. А доказателството за това е Renault DCross, който беше представен на автомобилното изложение в Сао Пауло, Бразилия.

Това е концептуален модел, изграден на базата на стандартната Dacia Duster. Бразилия е един от пазарите, където Renault-Nissan продават продуктите на Dacia с емблемата на Renault. Именно за това DCross е представен с логото на френската марка.

Моделът е създаден от дизайнери от бразилското студио на Renault, чиято цел е била създаването на по-силна индивидуалност за серийният Duster.

Те залагат на двуцветен екстериор, чиято предна част е решена в зелено, а задната - в черен мат. Направени са и стилистични промени. В предната част виждаме нови фарове с LED светлини, променена броня и променена решетка на радиатора. Отзад пък са поставени нови светлини и нова броня, а резервната гума вече стои на покрива, върху специално направена поставка. Нови са също така джантите и страничните огледала. Снимки на интериора липсват, но най-вероятно и там са настъпили промени.

0 от 500
  • #7
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ловешката манифактура,сглобяваща автомобили за китайска компания няма да съществува след няколко години! За "Дачия" такава опасност няма,така че почакай,колега.
  • #6
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Единственото което ме спира да си купя Дачия е това ,че по този начин ще подпомогна румънската икономика вместо българската ще изчакам още някоя годена ловешката компания да разшири портфолиото си и ще си взема нейн продукт.
  • #5
    9 rate up comment 0 rate down comment
    logan ( преди 11 години )
    Карам Дачия от две годинни и колата е супер за бедни хора-здрава и евтина и с доста прилични показатели !!!Да го нещастниците от автокъщите,винаги ще избера нова дачия пре лъскавабегачка от Италия карана от пенсионер :)
  • #4
    11 rate up comment 0 rate down comment
    инж. Ганю Балканский ( преди 11 години )
    Румънците си имат собствена автомобилна марка. "Дачия" се произвеждаше и при Чаушеску и сега! У нас се сглобяваха чужди марки-някога и сега. Иначе сме големи капацитети и все намираме кусури. Щото сме с големи традиции в автомобилостроенето...
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Трябва да ви кажа, че за бедни прагматици дачия-та си е екстра автомобил.Ама понеже по наще земи тука прагматици няма, за това сме само бедняци.
  • #2
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    По-добре е отколкото в съседната статия Фолксваген менте на Дачия Дъстър.
  • #1
    8 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тези винаги са продавали ментета но сега вече надминаха себе си като продават Рено-менте на Дачия.