IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda възражда роудстъра Beat

Новата му версия ще е на базата на концептуалния EV-STER

Honda възражда роудстъра Beat

В новата моделна линия на Honda съвсем скоро ще се появи наследник на спрения от производство през 1996 г. роудстър със задно предаване Beat. Слуховете за разработката на компактния спортен автомобил бяха потвърдени от президента на японската компания Таканобу Ито.
Honda възражда роудстъра Beat
Босът на Honda отказа да даде подробности по проекта, но все пак се разбра, че възроденият Beat ще бъде построен на базата на показания преди година концептуален модел EV-STER (на снимката).

Самият Ито призна при демонстрацията на концепта, че в серийната си версия EV-STER може да бъде пуснат както с електрическо задвижване, така и с бензинов мотор.

Концептът Honda EV-STER разполага с електродвигател и литиево-йонни батерии (10 кВт). Компактният спортен автомобил е дълъг 3750 мм и ускорява от 0 до 96 км/ч за 5 секунди. С едно зареждане на акумулаторите роудстърът може да измине 160 км.

Тагове: honda beat ev-ster
0 от 500
  • #4
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Подкрепям Triforce,напълно. Все пак,познавайки "хората" във форума ,не използвай примери -"Имам проблеми с вятъра".....нали знаеш какви асоциации ще си направят!
  • #3
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    1. Никога няма да ме чуеш да плюя точно по марката Хонда. Не казвам, че е номер 1, просто си е Хонда.2. Много ми се кара кабриолет, но наистина, по нашите ширини не е много оферта, наистина най-вече заради возията.3. Продадох си мотора, защото имам проблем с вятъра и в момента нито мотори, нито кабриолети мога да карам.4. Красивото си е красиво. Не видя ли в статията за кабриото на Ламборгини какво писах? Колата за КЕФ си е кола за КЕФ! Тя не е рационална покупка - тя е удоволствие!
  • #2
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колата наистина изглежда страхотно.Дано скоро е видим в продажби,а не да си остане само проект.П.С. Triforce,от кога любителите на параходи се интересуват от роудстъри?Нищо лично,само питам.
  • #1
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Както и феновете на кабриолетите по принцип! Количката изглежда обещаващо!