IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru Forester се показа без камуфлаж

Кросовърът излиза в Япония през ноември, а в Европа и САЩ - догодина

Subaru Forester се показа без камуфлаж

Първи снимки на изцяло новото поколение Subaru Forester изтекоха в интернет. Четвъртото поколение на кросовъра е запазило стила на настоящата генерация, но залага на по-модерен дизайн. А също така и е пораснало на размери.
Subaru Forester се показа без камуфлаж
Снимките са направени от фотографи в Япония, където автомобилът ще се появи след около месец. Въпреки че много прилича на настоящият Forester, кросовърът има и няколко очевидни разлики. Те са в новата решетка на радиатора, различните огледала и допълнителните триъгълни прозорчета, разположени при предните колони.
Subaru Forester се показа без камуфлаж
Освен че е по-дълъг, автомобилът е и по-широк от сегашната генерация. Съответно е увеличено и междуосието, което трябва да се отрази благоприятно върху големината на багажника, както и върху мястото за возещите се на задните седалки пътници.

По-рано стана ясно, че интериорът на автомобила ще напомня този на Impreza и XV. Именно на платформата на първия от тези два модела е и новият Forester.

Що се касае до агрегатите, досега са ясни два. Това е 2.0 литров атмосферен мотор с мощност 148 к.с., както и отново 2.0 литров двигател, но с турбо и мощност 280 к.с.
Subaru Forester се показа без камуфлаж
Тези данни обаче са само за пазара в Япония, където машината излиза след месец. Сецификациите за пазарите в САЩ и Европа ще станат ясни догодина. Очаква се за тези пазари да се предлагат нов 2.5 литров боксер с мощност 173 к.с., както и 2.0 литров дизел.

Тагове: forester
0 от 500