IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW планира още 2 модификации на 2 Series

Баварците пускат комбинация от купе и комби с 3 врати

BMW планира още 2 модификации на 2 Series

Гамата модели от семейството на BMW 2 Series се разширява, въпреки че возилото още не се е появило на пазара. Според последните данни в него ще влязан купе с 4 врати - BMW 2 Series Gran Coupe и комби Gran Sport Tourer. Последното ще получи версия с 3 врати, подобна на Hyundai Veloster.
BMW планира още 2 модела при 2 Series
Изданието F20 Addicts съобщава, че в BMW смятат да снабдят бъдещото 2 Series Gran Sport Tourer с една врата от страната на шофьора и с 2 по-малки от страната на пасажера. Това, според баварските инженери, ще направи автомобила хем по-спортен, хем по-икономичен. Освен това в дизайна на машината ще бъдат използвавни елементи от знаменитото BMW 1600/2002 Touring от 60-те години на миналия век. Очевидно Gran Sport Tourer ще бъде нещо средно между купе и комби.

Що се касае до 2 Series Gran Coupe, то там изненади в каросерията не се очакват. Този модел ще е насочен към пазарите в САЩ и Китай, където ще се търсят клиенти, ценящи външния вид на купето, но нежелаещи да се примирят с ограничения брой врати.

Интерсното е, че за разлика от показания на Автосалона в Париж хечбек с предно предаване Active Tourer, бъдещите модели на BMW 2 Series ще бъдат с класическо задно предаване.

0 от 500