IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia и Hyundai ще спонсорират европейското по футбол

С отварянето на новия завод в Словакия Kia е доста по-близо до Европа.

Kia и Hyundai ще спонсорират европейското по футбол
Съвместно с Hyundai (двете компании са свързани) корейците ще използват европейското футболно първенство като силна рекламна платформа. Двете фирми са световните официални спонсори на Евро 2008. Така Kia, разширява ангажимент, който започна през 2002 на световното в Япония и Корея и който днес, освен партньорството с FIFA до 2014 година, обхваща дори „подкрепа на китайските национални отбори – мъже и жени”. 

„Това ще донесе голяма популярност на марката Kia не само тук в Европа, но и навсякъде по света”, казва президентът на Kia Motors Corporation Еуисун Чунг. Като спонсор на "UEFA EURO 2008" Kia ще бъде рекламирана на стадионите, но също и в телевизионните излъчвания на мачовете. Компанията ще използва и логото на първенството в своите комуникационни материали и ще предостави автомобили за официалните транспортни нужди на турнира. 

Корейците чрез своето споразумения с UEFA са официални спонсори на младежкото европейско 2007 и 2009, първенството за жени 2009, както и на европейското по Футзал (футбол в зала). От 1960 година европейските първенства се провеждат в интервал от четири години и представляват на важния футболен форум на Стария континент. Шампионатът в Португалия от 2004 година беше предаван в повече от 200 страни и всеки от мачовете беше наблюдаван на живо (в директни предавания) средно от 150 милиона зрители. През 2008 година Европейското по футбол ще се проведе от 7 до 29 юни в Австрия и Швейцария.
0 от 500