fallback

470 промени за Toyota Verso

Моделът премина през фейслифт

Тагове: toyota verso
fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 11 години )
    Марто,дадох ти прятелски съвет,но не вдяваш.Мислех,че поне малко мозък в главата си имаш,но явно съм се излъгал.Жалко за теб.Искрено те съжалявам.П.С. Можеш да не ми отговаряш.Приключих с твоята личност.
  • #8
    до: BG ( преди 11 години )
    Интересно ми е какъв среден разход очакваш?Колко автомобила от този клас си карал и колко от тях са били с по-нисък разход?Като човек с опит ти казвам,че разхода ти е перфектен.Много хора могат да ти завидят на него.
  • #7
    Mарто ( преди 11 години )
    Браво, влез и в някоя жена та белкем се успокоиш...
  • #6
    Анонимен ( преди 11 години )
    Марто и друг път съм ти казвал,че си глупаво момче.Повтарям ти го и ти го потретвам.Ако поне имаш малко мозък в главата се спри да коментираш другите и се насочи към статията.Избягвай да коментираш и технически характеристики,защото глупостта ти лъсва хептен.Значи си представяш,че като Винтеркорн съм се наврял в някоя кола с рулетката и меря!Не моето момче.Просто си имам на представа колко горе-долу е обема на багажника на Версото.440 л. ми се видяха малко и влязох в правилните сайтове на Тойота
  • #5
    BG ( преди 11 години )
    Карам последния вариант на Тойота Версо и честно казано новата муцуна не ми харесва много. Вътре си е същата. По интересно е ако са смъкнали разхода. Сега ми дава 7,8 микс, 10-11 градско и около 7 по магистралата със 140.. забравих двигателя е 1.8/ 147 кс, бензин
  • #4
    Марто ( преди 11 години )
    Като почнете така да говорите и коментирате все едно някой на сила ви кара да купувате тия коли, до 1 само ми е много интересно тойота като лъжат ти как точно измери колко литра е багажника???
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    Казало момчето от Карлуково.
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нормално е да има лъжи когато се преписва от сайта на трошьота.. все пак те са най-големите лъжци на целия автопазар..!
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    Kорекция по отношение обема на багажника:при 3 реда седалки мин.обем е 178 л.при 2 реда седалки мин.обем е 484 л.Виждам,че сте приписвали от Тойота.бг,но и там са го объркали.Фейслифта нещо не ми допада.Сегашната версия изглежда по-добре.
fallback
Последни