IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Sandero - официално

Dacia разпространи снимки и информация за модела

Новото Sandero - официално

Новото Sandero официално
След като показа новото поколение на Logan, набиращата все по-голяма популярност румънската марка Dacia разкри подробности и за новото Sandero, чиято премиера също ще се състои в края на този месец в Париж.

Всъщност първата снимка на модела изтече в интернет още вчера, но днес румънците разпространиха официална информация и няколко нови кадъра на колата, които я разкриват напълно както отвън, така и отвътре.

Както се вижда на снимките моделът залага на доста по-изпипан и съвременен дизайн. Той продължава да използва платформата B0, на която се конструират всички настоящи модели на Dacia, но определено прави сериозна крачка напред.

Промяна има не само при екстериора, но и в интериора, за който се съобщава, че направен с много по-качествени материали. Оборудването също не е за пренебрегване, тъй като сред опциите присъства и навигационна инфо-развлекателна система със 7-инчов чувствителен на допир екран.

Информацията за новото Sandero е съвсем кратка, но от нея става ясно, че колата ще предлага водещ в класа си багажник. Неговият обем е 320 литра, като при сгънати задни седалки той достига 1200 литра.
Новото Sandero официално
Липсва инфо за двигателите, които ще задвижват новото поколение Sandero. Според предварителната информация обаче, можем да очакваме бензиновите атмосферни агрегати с обем 1.2 и 1.6 литра, както и 1.2-литровия турбо двигател, доставящ 115 к.с. Сред дизеловите опции ще присъства познатия 1.5-литров двигател, предлагащ 75 или 90 к.с.

Всички подробности около новите поколения на Logan и Sandero ще станат ясни по време на изложението в Париж. Там ще бъде показана и модификацията Sandero Stepway. Тя се отличава с по-голям с 40 мм просвет, различни предна и задна части, защитни елементи, релси на покрива, 16-инчови джанти и др. 

0 от 500