IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го кабриото Citroen DS3

Залага на мек покрив, какъвто има при Fiat 500C

Ето го кабриото Citroen DS3

Ето го кабриото Citroen DS3
Премиерата на откритата версия на Citroen DS3 ще се състои в края на месец септември, по време на автомобилното изложение в Париж. Французите обаче вече разпространиха първите снимки на новия модел.

Той, както и се очакваше, не е типично кабрио. Откритата версия на DS3 залага на същия тип мек сгъваем покрив, какъвто има при Fiat 500C.

Той обхваща целия покрив и задното стъкло, но запазва B и C колонките, както и гредите над тях. Така, на практика, DS3 Cabrio, както ще се нарича модела, разполага по-скоро с голям отварящ се панорамен покрив, отколкото с истински сгъваем таван.

Това решение, при което се запазва непокътната по-голямата част от каросерията на автомобила, спестява скъпо струващите промени в шасито. Освен това, така по конструкцията не се правят сериозни промени, което означава, че моделът не е увеличил теглото си. А в същото време предлага усещане, подобно на това в истински кабриолет.

Към момента липсва подробна информация за Citroen DS3 Cabrio. Знае се единствено, че подвижния покрив е електрически и ще се предлага с най-различни цветови решения. От снимките пък можем да видим, че колата е оборудвана с различни стопове и интериор с нови декорации.

Подробности очаквайте по време на премиерата в Париж.
 

0 от 500