IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има купе и MPS версии на Mazda6

Първо обаче на пазара ще стъпят седан и комби моделите

Ще има купе и MPS версии на Mazda6

Ще има купе и MPS версии на Mazda6
По време на премиерата на новата Mazda6 в Москва от японската компания съобщиха нови подробности за модела. Той няма да има хечбек версия, тъй като тя не пасва на спортния силует на колата. Ще се появи обаче в модификация купе, като ще има и спортна MPS версия със задвижване към четирите колела.

Все още не е ясно при кои версии на купето ще се появи спортната версия MPS. При първото поколение на колата спортната версия се предлагаше единствено като седан. Моделът беше оборудван със задвижване към четирите колела и 2.3-литров турбо-двигател, доставящ 265 к.с.

При второто поколение Mazda6, което се предлагаше във версии седан, хечебк и комби, MPS версия така и не се появи. Според анализатори при третото поколение тази версия ще бъде налична както при седана, така и при купето Mazda6. Задвижването към четирите колела обаче ще се предлага и при други версии и двигатели.

Не се уточнява кога можем да очакваме купето и спортната версия MPS. Знае се, че те ще се появят след седан и комби модификациите.

0 от 500
  • #10
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дърводелец.Научи се с молив(HB)и скицник,през принтера и качен,технологиите не са за теб. И започни с нещо по-лесно,яйца,ябълки,круши,прости форми(като теб) , в простите неща е Красотата!И както казва Walter da'Silva -"Красотата е в душат"!
  • #9
    4 rate up comment 3 rate down comment
    raptor ( преди 11 години )
    Otzad mnogo napomnq na lexus!
  • #8
    17 rate up comment 3 rate down comment
    Стефан ( преди 11 години )
    с атома бомба ги трепаха в Хирошима, пак правят най-добрите коли :)
  • #7
    21 rate up comment 1 rate down comment
    пфффф ( преди 11 години )
    Как се събрахте в един форум все разбирачи от класа- нямало мазда 6 с 4х4 - хахахахаха - никой не чете ама главата с пепел чак ще си посипват - както казах по рано - Бастуни
  • #6
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Стефан ( преди 11 години )
    Професори :)
  • #5
    16 rate up comment 1 rate down comment
    penev ( преди 11 години )
    Аз лично съм карал Mazda6 MPS, която се продаваше в Европа. Става дума за първото поколение на колата. Тя е със същия двигател като Mazda 3 MPS, но има 4х4. За Америка този модел се нарича Mazda Speed6.Колата прави страшен кеф! Потърси в нета и ще намериш доказателства за това, което твърди статията ;)
  • #4
    12 rate up comment 1 rate down comment
    pfff ( преди 11 години )
    Ми вземи малко да почетеш и тогава пиши - http://autokatalog.autoscout24.de//mazda/mazda6-2002-2008/2.3-mps-4wd-191-kw-260-ps/
  • #3
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    MAZDASPEED6 за Америка може да е била 4х4,но за Европа не знам да има 4х4 версия
  • #2
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За пореден път се убеждавам,че сте ***!!!Как и от къде го измислихте това 4х4 на MPS не знам.За първи път чувам подобна глупост.MPS 4х4 никога не е имало,ама ако ми намерите доказателства за обратното ще си посипя главата с пепел.По статията мога само да кажа,че съм щастлив,че най-после от Мазда ще ни зарадват с MPS 6.Бях загубил надежда...Ако излезе наточена версия със сигурност ще си взема една,а едно 4х4 ако действително има в което малко се съмнявам ще е още по-добре.
  • #1
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Ludian ( преди 11 години )
    MPS със задвижване на четирите колела няма!Когато излезе МПС 3,беше най-бързата с ПРЕДНО задвижване!Иначе съм мераклия на една 4х4 шестица.