IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звездите на "Манчестър Юн" се обзаведоха с Chevrolet Corvette

Сър Алекс забрани на младите в тима да получават коли като подарък

Звездите на

Голямо разочарование претърпяха по-младите футболисти в "Манчестър Юн". От новия спонсор на тима - Chevrolet, решиха да подарят на играчите по един чисто нов автомобил. И почти всички в тима си избраха новия Chevrolet Corvette.
Звездите на
Тук обаче се намеси мениджърът на отбора Алекс Фъргюсън, който забрани на футболистите под 23 години да получават автомобили като подаръци. Това засегня най-вече нападателят Дани Уелбек (21 г.) и защитниците Фил Джоунс (20), Крис Смолинг (22) и Рафаел (22), които са сред титулярите на тима.

По-късно от ръководството на клуба обявиха, че получените от Chevrolet автомобили ще бъдат разпределяни в зависимост от стажа на футболистите в тима. Освен това ще се взима предвид и опита на футболистите зад волана и едва след това ще се решава дали могат да управляват мощна машина, каквато е Corvette.

Chevrolet и "Манчестер Юн" сключиха договор за сътрудничество на 31 май 2012 г. Според контракта логото на автомобилната марка ще се появи на официалните екипи на отбора през сезон 2014-2015 г. Предишният автомобилен партньор на "Манчестър Юн" бе германският концерн Audi, сътрудничеството с когото продължи през периода 2004-2012 г.

Тагове: chevrolet corvette
0 от 500