IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault пуска 4 модела в премиум-сегмента

Първият от тях ще бъде новият Espace през 2014 г.

Renault пуска 4 модела в премиум-сегмента

Renault в най-близко време ще обяви няколко доста важни свои решения относно политиката си в най-високия ценови сегмент при автомоболите. Това обяви министърът на промишлеността на Франция Арно Монтебур пред местни журналисти. И допълни, че компания подготвя пускането на цели 4 премиум-модела, които ще се борят за място на пазара.
Renault пуска 4 модела в премиум-сегмента
Концептът Renault Initale от 1995 г.

От Renault отказаха да коментират думите на министъра, като добавиха единствено, че при скъпите си модели засега компанията е готова само с пускането в производство на новия Espace, което е предвидено за 2014 г. Другите 2 предстоящи премиери на автомобили на компанията са Clio 4 и Zoe.

Медиите във Франция обаче припомнят изказването на изпълнителния директор на Renault Карлос Таварес от преди няколко седмици, в което той разкри, че компанията подготвя пускането на премиум-бранд Initale Paris. С него компанията ще последва примера на Citroen, който отдели по-луксозните си модели под линията DS.

На по-късен етап Renault ще повтори и хода на своя партньор Nissan, който създаде напълно нова марка за луксозни коли – Infiniti. Според Таварес не е изключено в тази насока да се използва помощта на новия партньор на Renault – концерна Daimler, който има огромен опит при направата и производството на машини от премиум-клас.
 

Тагове: initale paris
0 от 500
  • #11
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Селянино ПРИЛИЧА(мяза)ш ми на Klasika ,който пак се обяснява,но става по-зле! M=Прилича на R20 R30 които също бяха издънки!
  • #10
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Щом в Корея е авт.от висок клас,а в Европа не е ,замисли се?
  • #9
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Олиг*френите от Киа и Хюндай да гледат и да се учат как се правят автомобили.
  • #8
    2 rate up comment 8 rate down comment
    - ( преди 11 години )
    Това на снимката чисто си прилича на Vel Satis
  • #7
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Walter Maria de Silv ( преди 11 години )
    Klasika,Бакара е най-високото ниво на оборудване,а не модел! Престани *** да си пробутваш карикатурите,ставаш смешен-вчера предложих да ти счупят двете ръце,и да те пратят в Сибир-с тези драсканици опорочаваш труда на истинските дизайнери! Даже и като пикае зимата по снега,не трябва да рисуваш!
  • #6
    4 rate up comment 10 rate down comment
    do - asa ( преди 11 години )
    pich tuk nqma "kogato" ...2012 godina e...dnes neshtata sa razli4ni..;)
  • #5
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Гаро ( преди 11 години )
    Тези пи*ките ли си мерят или венерините хъмчета :)
  • #4
    21 rate up comment 10 rate down comment
    godd ( преди 11 години )
    Честно да ви кажа ще се радвам каквато и друга луксозна марка да се появи по нашите пътища. Напоследък БМВ/Мерцедес и Ауди са станали като голфовете.Всеки новоизлюпен богаташ кара една от трите и вече са ми като нарицателно за селянията в БГ. Когато видя Френска ,италианска или японска лимозина се радвам много повече от който и да е немски автомобил. Факт ,немските лимозини са като клише в БГ. :)
  • #3
    20 rate up comment 9 rate down comment
    asa ( преди 11 години )
    Когато французите правиха луксозни седани немците още не знаеха какво е климатик и ел пакет.. Вижте една френска кола и една немска от една и съща година , немската най високото и оборудване се равнява на най ниското на френската. Особенно Рено е пионер в половината системи за сигурност в автомобилния бранш които немците взаимстваха след 5-10 години след това. Когато Рено правеше коли който имаха 5/5 звезди на краш тест немците не бяха стигнали и 4/5.. Така ,че лаиците да си траят ,че са смешни.
  • #2
    7 rate up comment 16 rate down comment
    omg ( преди 11 години )
    Скоро очакваме и премиум марка от Дачия и Грейт Уол.