IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жерар Депардийо преби шофьор на пътя

Инцидентът се случи след като известният френски актьор катастрофира със скутера си

Жерар Депардийо преби шофьор на пътя

В поредната скандална история се забърка актьорът Жерар Депардийо. 63-годишният французин преби шофьор на кола, в която се блъсна със скутера си.
Жерар Депардийо преби шофьор на пътя
Инцидентът се е случил в Париж преди 2 дни. Следи инцидента между двамата мъже избухнал скандал, който Депардийо разрешил с помощта на няколко юмрука в лицето на опонента си. След това се качил на скутера си и си тръгнал. Пострадалият обаче решил да не оставя нещата така и подал жалба в съда срещу актьора.

Какво ще излезе от цялата история, не е ясно. Френската звезда обаче доста често се забърква в скандали, така че този път може и да бъде наказан.

През миналата година Депардийо уринира в салона на самолет на Air France, летящ от Париж за Дъблин. През 2009 г. актьорът потроши напълно автомобил, паркиран пред дома му.  А година по-рано бе глобен с 800 евро, след като нападна, отново с юмруци, папараци, чакащи го пред ресторант.
 

0 от 500
  • #17
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    А те шофьорите с коли много готини, нали? За това онзи ден автобуса на Антония Славова се ударил в мантинелата, защото на шофьора Митко му сякъл пътя накакъв *** и той да не го убие (нали се сещате какво става кола с автобус), рязко завил на дясно и се ударил в мантинелата. Добре, че няма пострадали хора! Да, обаче шефа е с един автобус на зад. Защо? Защото някой си решил да се прави на състезател! С моторите е нещо подобно...
  • #16
    4 rate up comment 1 rate down comment
    абе ( преди 11 години )
    Този шкембо що не е с каска бе?...Изглежда и там има по-равни от другите!?...
  • #15
    10 rate up comment 9 rate down comment
    17 ( преди 11 години )
    Като заприплакват мотореткаджиите колко са онеправдани и ми призлява. Ми нали сте същия сой като тези с колите - не пазите ни себе си, ни другите, а псувате и налитате на бой. И накрая си намирате майстора - я дръвче, я борче, я ТИРчЕ... Че на повечето участници в движението им липсва възпитание, липсва и наказващият елемент КАТ - вярно е. Но ниикой и нищо не ви пречи да бъдете хора - то просто или идва отвътре или не.
  • #14
    5 rate up comment 3 rate down comment
    да! ( преди 11 години )
    Този *** рано или късно ще си намери майстора!
  • #13
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Paco ( преди 11 години )
    Тая дебела *** е имала късмет че не са я направили на луканка. Много са ми смешни дебелаци по 100 кила и си мислат че са много яки.Ся като го осъдят ще има да плаща. *** качила се на мотор смях....
  • #12
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Тази Ямаха от снимката е модел 2012. И мен да ме блъснат с новият ми скутер, и аз да съм толкова едър като него, определено няма много да го питам. Трябва да се наказват шофьорите, за да се научат. В нашата държава всеки кара като луд и няма ред! Ако имаше ред, тогава няма да съм прав с това, което казвам! Явно и там има всякакви шофери... един, два шамара няма да му навредят. Все пак това е "Обеликс" :)
  • #11
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Много водачи на коли гледат с превебрежение на мотоциклетисти, на колоездачи, чувстват се "по-силни" и защитени.А едно внезапно спиране заради нехайство на другия, едно падане от двуколеснто средство може да е фатално.Така, че на онзи ще му остане хвалбата кой го е шамарил :)
  • #10
    29 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Толкова скандали и до сега не е осъден После само в България правораздаването било за наши и за ваши .Сега пак ще се измъкне .А в България и аз съм участвал в подобна случка ,*** с кола за 100 000 лева реши ,че е много отворен ,но от нашата излезнахме двама по над 100 кг и по близо 2 метра и *** ,не разбра къде да бяга .забрави и за колата и за гъзарията си .
  • #9
    7 rate up comment 2 rate down comment
    A8W12 ( преди 11 години )
    цл 65 амг беше но го продадох в Тръстеник.
  • #8
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    A8W12 - А случайно да имаш един SL от новите с твърд таван? Пък това за софиянците е нормално. Опитвали са се да вадят съквартиранта ми от едно Фиат Уно, ама той е 1,90 и не си виждал такова бягане :D