IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Duster лимузина

Румънския всъдеход има дължина от почти 6 метра

Dacia Duster лимузина

Dacia Duster лимузина
Група румънски студенти превърна Dacia Duster в лимузина. Трансформирането на колата е отнело четири месеца, като в проекта са участвали общо 23 души. Създаденият автомобил има дължина от почти 6 метра и е напълно готов за движение по обществените пътища.

Лимузината Dacia Duster е създадена по програмата Renault Technologie Roumanie в завода на марката в Румъния. За да удължат разстоянието между осите студентите са срязали шасито на две и са прибавили в средата на колата допълнителни 1.5 метра. Така междуосието на лимузината достига 4173 мм, а общата дължина 5815 мм.

За задвижването отговаря стандартния бензинов мотор на Dacia Duster. Той е 1.6-литров агрегат, който най-вероятно задвижва само предните колела. Добавено е и значително допълнително оборудване, за да може румънското возило да предложи комфорт достоен за лимузина.

Не се съобщава с колко е нараснала общата маса на всъдехода, но от разпространеното видео става ясно, че 105-те коня, които генерира двигателя, могат да се справят с толкова голям автомобил.

Тагове: dacia duster
0 от 500