IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Alfa Romeo Giulia ще е със задно предаване

Италианци разкриха и как ще изглежда комби-версията на модела

Новата Alfa Romeo Giulia ще е със задно предаване

Новата Alfa Romeo Giulia, която трябва да замени модела 159, ще бъде със задвижване на задните колела. Това разкри италианския вестник La Repubblica, според който автомобилът ще се предлага и с опционално задвижване към четирите колела.
Новата Alfa Romeo Giulia ще е със задно предаване
* Неофициално изображение

Според изданието новият модел ще се появи не през 2014 г., както се очакваше, а година по-късно. Giulia ще получи модернизирано шаси от Giulietta и двигатели – бензинови и дизелови, с обем между 1.6 и 3.6 литра. Основният агрегат ще бъде 1.8 литров бензинов турбо-мотор.

Дизайнът на Giulia се разработва от италианското студио Centro Style Studio. Той ще бъде сериозно променен, но ще запази позната решетка на радиатора, характерна за Alfa Romeo. А задната част ще бъде в стила на легендарната състезателна Coda Tronca от 1960 г.
Новата Alfa Romeo Giulia ще е със задно предаване
Друго италианско издание – Autoedizione, пък се добра до скици, които показват как ще изглежда комбито на модела. Журналисти от интернет-сайта твърдят, че това са официални варианта на дизайна, които са получени от сътрудници на Centro Style Studio.

Именно външният вид на автомобила стана главната причина неговото пускане в производство да се отлага. Шефът на Fiat Сержио Маркионе не хареса дизайна на автомобила и нареди той да бъде преработен.
Новата Alfa Romeo Giulia ще е със задно предаване

0 от 500
  • #22
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Орфей ( преди 11 години )
    Алфа се завръща със сериозни проекти и това опеделено притеснява хората от Волсбург затова искаха да купят Алфа !!!
  • #21
    15 rate up comment 1 rate down comment
    stu ( преди 11 години )
    Абе 90% от "мъдреците" тук никога са имали или поне не са карали италианска кола-затова и ръскат толкова глупости.Често това са VW-group фенове.Покарайте някога истинска кола и ще видите какво е надежност и удоволствие от БЪРЗА И НАЙ ВЕЧЕ красива кола.Все пак 40-50 години карахме такива дето приличат на цигарена кутия и върху нея кибритена кутия.Винаги 'ЗА" FIAT-GROUP.И една малка напомнянка за край-тези същите хора правят и ФЕРАРИ
  • #20
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Веско ( преди 11 години )
    Алфите са коли за скици и плакати в реаността са много различни :)
  • #19
    15 rate up comment 3 rate down comment
    AL ( преди 11 години )
    Alfata ako ostane po4ti kato na skicata,6te cepi mraka,ta togava wagen motobilite 6te se 4udqt,koi dizainer da si prisvoqt ,4e vse o6te kucat v dizaina,tq edna mazda ve4e e v pati po krasiva ot tqh. ALFA FOREVER !!!
  • #18
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Феновете на Aludi, B4 ли е вашия избор?
  • #17
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до ;) ( преди 11 години )
    Объркал си статията и планетата!
  • #16
    9 rate up comment 12 rate down comment
    ;) ( преди 11 години )
    е как ще ги има втора ръка като те първата не могат да износят,нали за това им се казва еднодневки ;)Японските коли които стигат до втора ръка или някви невъзможни за тях 10-12 години живот само ако са карани като някво бижу от старци и са обгрижвани до безобразие.Японките са купуваш евтино чупи се и хвърляш кви такива препродавания и т.н. "ЕДНОДНЕВКИ" и опити за хибриди но неуспешни малки трошливи градски колички абе бегаи мани бе....
  • #15
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За някой ще кажа ,че на снимката е модела който не е харесал Маркионе!А другото е само рисунка!С Мазда ще правят малък кабриолет със задно!
  • #14
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Що се отнася до японските коли - що не отворите портал за употребявани автомобили и не видите на една тойота или мазда колко десетки аудита и фаувета се продават?
  • #13
    2 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тия LED във фаровете разказват играта на красивата кола. Кич.