IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

GM ще помага на футбола

Автомобилният гигант ще спонсорира "Ливърпул" и "Борусия" (Дортмунд)

GM ще помага на футбола

GM чрез своите подразделения Chevrolet и Opel става официален партньор на два от най-популярните футболни клубове на Стария континент. Американската марка сключи договор с 5-кратния европейски клубен шампион "Ливърпул", а германската с настоящия шампион на бундеслигата и победител в Шампионската лига от 1997 г. "Борусия" (Дортмунд).
GM ще помага на футбола
Договорът на Chevrolet с "Ливърпул" е за 4 сезона, като компанията стана официален спонсор на северноамериканското турне. Партньорството ще продължи до края на сезон 2015/16 на английското и европейското футболно първенство и ще включва визуално присъствие на марката на ст. "Анфийлд", редовно публикуване на материали в печатните и дигиталните издания на клуба и в сайтовете на феновете, и участие на играчите в рекламни дейности.

През май тази година Chevrolet подписа 5-годишен контракт с другия най-популярен футболен клуб на Острова - "Манчестър Юн".

В същото време Adam Opel AG сключи договор за следващия сезон с първенеца на Германия "Борусия" (Дортмунд), чийто треньор Юрген Клоп ще бъде посланник на марката. Преди това компанията стана партньор за същия период на още 4 клуба от бундеслигата - "Фортуна" (Дюселдорф), "Байер" (Леверкузен), "Фрайбург" и "Майнц 05".
GM ще помага на футбола
Договорът за сътрудничество с "Борусия" (Д) включва реклама на билбордове и в списанието на клуба. Допълнително към това Opel ще осигурява автомобили за превоза на играчите и длъжностните лица по време на публичните им изяви и за всекидневните им нужди.

Тагове: general motors
0 от 500