IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi ще прави миниван и скутер

Мотоциклетът ще е съвмeстна разработка с Ducati

Audi ще прави миниван и скутер

Audi ще разшири продуктовата си гама, като в най-скоро време ще пусне на пазара миниван и скутер. Това съобщи шефът на отдел „Продажби и маркетинг” в концерна Петер Шварценбауер пред журналисти в Лондон.
Audi ще прави миниван и скутер
Seat Alhambra преоблечен като Audi

Той бе категоричен, че през последното десетилетие Audi е направил голям скок в развитието си, откривайки непрекъснато нови сегменти. Изследванията на пазара продължават в търсенето на клиенти и следващата стъпка на концерна е именно производството на такива две машини.

Миниванът ще бъде със 7 места, като в Audi са наясно, че подобен автомобил ще бъде предназначен само за някои пазари, където търсенето е сериозно. Според Шварценбауер самата концепция за такъв автомобил е повече от скучна, но ако той успее да съчетае динамиката на Audi с вътрешното пространство на еталона в този клас Ford S-Max, може и да се получи продукт, който да заинтересува публиката.

„Такъв автомобил ще привлича хората с класата и лукса, който притежава. Затова съм убеден, че един разкошен и бърз миниван на Audi ще успее да се наложи на пазара”, обясни Шварценбаауер.

Колкото до скутера – там Audi ще разчита на дъщерната си компания Ducati. Италианците ще помогнат на германския производител в разработката на леко двуколесно транспортно средство, предназначено за придвижване в града. Други три германски марки - Mini, BMW и Smart, вече от няколко години работят в това направление и в Audi са убедени, че могат да се наложат и на този пазар.

0 от 500
  • #6
    38 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ауди трябва да се преориентира да прави пазарски колички.Те може да не се чупят толкова колкото колите им.
  • #5
    42 rate up comment 17 rate down comment
    оня ( преди 11 години )
    А трактор кога ще направят? Съвместно с Ламборгини разбира се!
  • #4
    41 rate up comment 19 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    Нови сегменти в тяхната моделна гама , която се справя по-добре от Лексус в луксозният клас....това е смешната фирма..
  • #3
    53 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ауди откривали непрекъснато нови сегменти?!?!Я някой по-запознат да ме светне какви нови сегменти са откривали!Минивана със 7 места може би или скутера са го открили.Все едно сляп да прогледне и да каже,че е открил цветовете.Смешна работа от смешна фирма.
  • #2
    43 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Скутерчета алуди хахаха
  • #1
    47 rate up comment 13 rate down comment
    Онзи ( преди 11 години )
    ауди ще правят....че той вече е готов до колкото помня това на снимката е алахамбра с ламарини от кю3 само да го пуснат в серия:))