IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M Performance 2-Series ще е готово през 2014 г.

Купето ще разполага с 6-цилиндров мотор с мощност 320 к.с.

BMW M Performance 2-Series ще е готово през 2014 г.

Купето с две врати BMW 2-Series ще получи модификацията M Performance година след пускането на модела в продажба. Това означава, че „напомпаната” двойка на баварците ще се появи през 2014 г. Тя ще разполата с 6-цилиндров турбомотор, чиято мощност ще бъде 320 к.с., а като опция ще се предлага и система за задвижване на четирите колела.
BMW M Performance 2-Series ще е готово през 2014 г.
Вече се знае, че баварците смятат да заменят версията купе на BMW 1-Series с 2-Series, което ще бъде позиционирано по различен начин на пазара. Автомобилът от 2-Series ще се счита за по-престижен и съответно по-скъп, като този му статус германският производител ще подкрепи с по-големи и по-мощни дивгатели.

Една от върховите модификации ще бъде BMW M235i, която ще се предлага в 2 версии – купе и кабриолет. Именно тя ще попълни семейство с индекс М, като за нея е подготвен добре познатия двигател N55. Редовият „шестак” с турбо развива 320 к.с. и достига 450 Нм въртящ момент. Неговата базова модификация ще бъде с 6-степенна механична скоростна кутия, а като опция ще се предлага и 8-степенен автомат.

Според изданието Autoweek, купето, преименувано от 1-Series в 2-Series, ще дебютира на изложението във Франкфурт през есента на 2013 г. M-версията ще се появи няколко месеца по-късно – на салона в Детройт в началото на 2014 г.

0 от 500