IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Царят на дрифта помага на пострадал мотоциклетист

Европейският шампион Тодор Дунев ще вози своите фенове с благотворителна цел

Царят на дрифта помага на пострадал мотоциклетист

Царят на дрифта помага на пострадал мотоциклетист
На 15.07. неделя, от 11.00 часа на картинг писта Плевен ще се проведе Open Drift day, като основна цел на мероприятието е набирането на средства за лечение на пострадалия в мотоциклетна катастрофа Владимир Петров. Европейският дрифт шампион за 2010г. Тодор Дунев ще се включи в благотворителното мероприятие организирано от приятелите на Влади със своя Nissan 200SX, с който отчая конкурентите си в „King of Europe” и донесе първата за България купа в най-атрактивната автомобилна дисциплина.

„Много се радвам, че ще участвам в това събитие. Поради тежката програма и ограничения бюджет на отбора сме принудени да сведем до минимум всеки километър навъртян в състезателни условия, спестяваме дори и някои от тренировъчните обиколки преди самите стартове. За тази година не бяхме предвидили участие в България, но поканата от Огнян Симеонов и благородната кауза ни дава шанс отново да се срещнем с нашите фенове и заедно да помогнем за лечението на Влади, което е най-важното в момента.”

Владимир Петров, който на 14 април катастрофира тежко със своя мотоциклет е на 21г. от град Плевен. След 70 дни прекарани в състояние на кома и въпреки минималните шенсове давани от лекарите, от няколко дни той диша самостоятелно и дава признаци на подобрение.

Семейството и приятелите на Владимир започнаха кампания по набирането на средства за последващото лечение на тежката травма на главата, което трябва да се осъществи в специализирана клиника.

Всеки който има желание може да помогне превеждайки средства по сметката на кампанията или с присъствието си на картинг писта Плевен в неделя от 11.00 часа. Входът за публиката ще е 3 (три) лв., а срещу 20 лв. за лечението на Влади всеки ще има уникалната възможност да се вози за две обиколки в шампионския автомобил на Тодор Дунев и да получи плакат с автограф от пилота. В мероприятието заедно с Дунев ще участват и Красимир Стефанов, Кирил Илиев, Павлин Пешев, Християн Ангелов и други изявени дрифтъри, като те също ще имат своите навигатори в подкрепа на Владимир Петров.

Тагове: king of europe
0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Извинявам се аз съм от Плевен и виждам как всеки ден летят тинейджъри с мотори с по 200 по булевардите. Защо трябва да спасявам един такъв? Да уби някой от семейството ми утре ли? Има доста по-качествени хора които заслужават помоща ми. Съжалявам ако звучи грубо но това е истината.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Похвално, ние българите,макар и на думи непукисти,при нужда сме готови за взаимна помощ!