IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Българин бе хванат с 248 км/ч в Хърватия

Нашенецът плати глоба от 530 евро

Българин бе хванат с 248 км/ч в Хърватия

Българин е бил хванат да управлява автомобил с 248 км/ч на автомагистрала в Хърватия. Това съобщи местната агенция Index, която обаче не разкрива името на нашенеца, както и какъв автомобил е управлявал. Единствената информация е, че българинът е 40-годишен.
Българин бе хванат с 248 км/ч в Хърватия
Любителят на високите скорости е бил засечен на магистралата Загреб-Липовац. Книжката му е била взета от полицаите, след което е трябвало да плати глоба от 530 евро. Освен това няма право да управлява автомобил на територията на Хърватия през следващите 12 месеца.

Малко след това полицаите спрели на същото място и сръбски граждани. Той е карал малко по-бавно - с 230 км/ч. Той също е получил забрана да управлява автомобил в страната за 1 година, а глобата му е 400 евро.

Това не е първият случай на сериозно нарушаване на закона за движение по пътищата на Хърватия от български граждани. През февруари 2011 година двама нашенци бяха засечени да шофират личните си автомобили с 225 км/ч. Двамата се надпреварваха с Mercedes и BMW. Ограничението на скоростта в страната е 130 км/ч.

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    s2 ( преди 11 години )
    браво на хърватите, тоя селски рейсър явно си е мислил, че е в България, такива са ми много смешни тука са много велики, но като отидат в Гърция, Хърватска или някъде другаде след първата глоба стават най-примерните шофьори
  • #6
    5 rate up comment 1 rate down comment
    malkia Shumaher ( преди 11 години )
    bravo bulgarski unazi.
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    п ( преди 11 години )
    Това не е скандално, 2007ма средата точно като бяхме влезнали в ЕС един *** беше отишъл да си вземе кола някаква суперкола от германия и го бяха набарали с 270-290 на ограничение от 130. Глобата беше около 1000 евра и 3 месеца без книжка. Потърсете малко аутомедия, със сигурност бяхте писали за него!
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    Хем си правят реклама на магистралата, хем и им плащат. ББ да се поучи как се рекламира продукт. Тук би се получила една добра реклама. 248 км/ч не са шега за магистрала с дупки и вълни.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Vqrno che e malko skuchna magistralata no ya takova narushenie e malka globata spored men
  • #2
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    100% е бил с гоУф
  • #1
    13 rate up comment 1 rate down comment
    jok ( преди 11 години )
    тая хърватската магистрала е толкова скучна,че ако не караш бързо,рискуваш да умреш от скука :)