IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Самуел Ето'о кара Aston, но ходи мокър

Лимитираният му автомобил се развали под дъжда (Видео)

Самуел Ето'о кара Aston, но ходи мокър

Дори най-луксозните и ексклузивни автомобили могат да се развалят. Примери за това колкото искаш. Лошото обаче е, когато такъв автомобил те остави на пътя и то под дъжда.

Точно това се е случило с камерунеца Самуел Ето'о, който сега е играч на "Анжи" (Махачкала). Неговият Aston Martin One-77, се развалил в Париж, докато над френската столица се изсипвал проливен дъжд.

Поради неизвестна причина вратите на лимитираният модел, с производствен номер 49, не могли да се затворят и това принудило футболиста да покрие колата с найлон. Подобен проблем обаче надали е развалило настроението на Ето'о, тъй като според последните слухове той се готви да закупи уникалното Xenatech Maybach Coupe.

Впрочем това не е първият проблем на нападателя със суперскъпи коли. Докато беше в "Интер" Ето'о караше Bentley Continental, което му бе откраднато в началото на 2010. г.  Малко по-късно колата бе хваната с фалшиви документи на сръбско-унгарската граница.

Камерунецът винаги е имал слабост към скъпите коли. Когато преди година подписа с "Анжи" собственикът на клуба му подари Ferrari 599 GTB Fiorano (тунинговано от Mansory), а само след няколко месеца футболистът прибави към колекцията в гаража си и Bugatti Veyron. Годишната заплата на Ето'о в Анжи е около 23.3 млн. евро.



Самуел Ето'о кара Aston, но ходи мокър
Самуел Ето'о кара Aston, но ходи мокър
Самуел Ето'о кара Aston, но ходи мокър

Тагове: aston martin one-77
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Slav78 ( преди 11 години )
    По-добре да не запали или да не му се затвори вратата отколкото да се самозапали например или да протече вътре.Има и друго, ако на S класа не и се затвори вратата едвали на някой ще му направи впечатление. На мен ми харесва тази кола и бих преглънал такива наистина смешни за марката пропуски в качеството на изпълнение.
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Този клип съм го гледал и аз.Освен проблема с ремъка тоя супер скъп кош не можа да достигне максимално зяявената от производителя скорост.Говори ми за премиум , говори ми.......
  • #7
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ха невероятно намерих клипа със серията от пета предавка в Ютуб с теста на Астон Мартин където скъса 2 пъти ремък при потегляне. Вижте какво е Астон Мартин, една много красива кола, но далеч от Порше,Ферари и Ламборджини.:
  • #6
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Преди 5г. по 5-та предавка тестваха ДиБи9 Ванкуш да го тестват на писта, Русата мацка щеше да го тества, качи се вътре,завъртя волана на макс и с пълна газ тръгна да се врътне на пиктата и да изпъне колата на пистата и моментално скъса ангренажен ремък от Астон Мартин за 25мин. пристигна екип с хеликоптер, смениха ангренажа,мацката влиза газ и пак го скъса,последва нова смяна а от екипа на Астън казаха да не дава пълна газ със завъртян волан, мацката каза че за първи път чува за такова условие.
  • #5
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Оф последно време дори най-реномираните марки гледат само да вземат пари и нехаят за качеството.Нали говорим за високи технологии, качество, престиж.Почти всички лежат на стара слава.Трябва, някой да ги заяде сериозно да спекат малко.Много лошо се научиха всички.
  • #4
    25 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    За автомобил от този ценови клас това е срамно!
  • #3
    22 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Хайде сега говорете ми за премиум :-)" nqma smisul da ti govorim, zashtoto nikoga nqma da razberesh kakvo e premium...
  • #2
    13 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Преди време имаше статия за същия модел закъсал пред казино в Монако заради проблем със скоростите.Хайде сега говорете ми за премиум :-)
  • #1
    10 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Така са псевдопремиум марките