IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Уникални решения при Clio Grand Tour

Renault показа колата предпремиерно (Видео)

Уникални решения при Clio Grand Tour

Уникални решения при Clio Grand Tour
Случайно или не, комби версията на новото Renault Clio се появи в интернет. Автомобилът се вижда в едно от видеата за Clio Mk4, в което се разказва за различните етапи на конструирането на този нов модел.

Комбито Renault Clio, което на различните пазари ще се нарича Estate, Grand Tour или Sport Tourer, все още не е представено официално. Очаква се това да се случи в Париж, през септември, където ще се състои официалната премиера на четвъртото поколение Clio.

Тъй като във видеото Renault Clio Grand Tour (както най-вероятно ще се нарича в Европа) няма какъвто и да е било камуфлаж, можем да видим, че французите за запазили скритите дръжки на задните врати, които видяхме при версията хечбек.

Приятно впечатление прави и новаторския подход към задната врата на колата. Тя на практика е свързана с бронята и слиза ниско долу. Така се осигурява по-нисък праг на багажното отделение, което предоставя далеч по-удобно товарене. Все още няма информация за обемът на багажника, но се очаква той да е с водеща в вместимост в своя клас.

Двигателите на Clio Grand Tour вероятно ще бъдат аналогични с тези на хечбека. Това означава, че под капка на комбито ще видим два бензинови и един дизелов двигатели.

0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    someone ( преди 11 години )
    На вниманието на анонимни философ, който останал без бира в хладилника заради сина си- господата журналисти никъде не са казвали, че скритите дръжки на вратите са "уникални решения"! Нововъведения в автомобила има много и това не е едно от тях, но ти явно изобщо не си разбрал за какво иде реч, ами направо си започнал да ровиш в дълбокия архив за да се изявиш със "знания". Вместо да ръсиш мозъци относно автомобилите, по-добре нагледай малкия, че току виж ти е взел ключовете за Гоулфъ...
  • #8
    0 rate up comment 3 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    "Така се осигурява по-нисък праг на багажното отделение, което предоставя далеч по-удобно товарене. " И смисълът е...? На кого му е притрябвало удобно товарене, след като не може да натовари нищо в тоя багажник на тая пуча въшка?
  • #7
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ония философ с детето и бирата да ми посочи едно комби на пазара в момента, което има такива дръжки на задните врати и багажник с толкова нисък праг? Или пък инфо сиситема, която имитира звук от различни двигатели? На мен тези неща ми звучат уникално, философе
  • #6
    1 rate up comment 10 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    "Така се осигурява по-нисък праг на багажното отделение, което предоставя далеч по-удобно товарене. " И смисълът е...? На кого му е притрябвало удобно товарене, след като не може да натовари нищо в тоя багажник на тая пуча въшка?
  • #5
    4 rate up comment 5 rate down comment
    бб ( преди 11 години )
    "Все още няма информация за обемът на багажника, но се очаква той да е с водеща в вместимост в своя клас." Това ужасно ми напомня на едно "експертно" мнение ;)
  • #4
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "можем да видим, че французите за запазили скритите дръжки на задните врати" Добре, бе Вие господа ЖУРНАЛИСТИ нормални ли сте или НЕ? Първата кола дето аз съм виждал с такива дръжки е Алфа 156 от 1997г. По нова време... Жан Виденов премиер в Бг, жена ми- бременна! Сега е 2012г. сина ми изпил МОЯТА бира от хладилника- на 15г. е вече 7 сантиметра по-висок от мен! Ама, Рено имали "Уникални решения". Е мерси за инфото... Без Вас за къде сме?
  • #3
    3 rate up comment 13 rate down comment
    ps ( преди 11 години )
    Е трябва ли сега такава евтина реклама на евтин автомобил?!
  • #2
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Trenera ( преди 11 години )
    Уникални решения?!!?!!?!??!?!Аутомедиа - купете си речник. Заблудихте ме да изгледам видеото и да прочета текста учаквайки да бидя УНИКАЛНИ РЕШЕНИЯ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  • #1
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Добре изглежда.Дано да е и надежден,защото там им е слабата страна на рендетата.