IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Папараци хванаха новата Mazda6

Отвън и отвътре

Папараци хванаха новата Mazda6

Папараци хванаха новата Mazda6
В продължение на дълго време Mazda умело успяваше да скрие изцяло новото поколение на Mazda6 от автопапараците, като дори беше дегизирала своя модел като Toyota. Всяко нещо обаче си има край и папараците най-накрая успяха да заснемат новото поколение на популярния автомобил. Те са направили снимки както на екстериора, така и на интериора. Заловеният модел е комби версията на следващата Mazda6, която ще бъде официално представена в Париж, заедно с версията седан.
Папараци хванаха новата Mazda6
Както вече стана ясно моделът ще бъде почти аналогичен с концепцията Takeri, която видяхме за първи път през миналата година в Токио. Дизайнът, както на комбито, така и на седана, ще бъде още по-динамичен, като в него ще се видят елементи и от кросовъра CX-5. Формите на интериора също ще бъдат вдъхновени от Takeri, за което свидетелства снимката на салона на маскирания автомобил.

Новата Mazda6, също като Mazda CX-5, ще бъде оборудвана с пълната гама на технологията SkyActiv, включително модулна платформа, двигатели и трансмисии. Очакванията са, благодарение на тези технологии, моделът да бъде с около 100 килограма по-лек от настоящото поколение и да предложи водещи в класа показатели по отношение на потреблението на гориво и вредните емисии.
Папараци хванаха новата Mazda6
Все още няма официална информация за двигателите, които ще задвижват новото поколение Mazda6. Знае се обаче, че те бъдат с четири цилиндъра, а сред тях ще присъстват чисто новия 2.0-литров бензинов SkyActiv-G двигател и 2.2-литровия дизелов SkyActiv-D. Двигателите ще се куплират с ръчна SkyActiv-MT или автоматична SkyActiv-Drive трансмисии, работещи стандартно със старт/стоп система.

Продажбите на новата Mazda6 ще стартират през първата половина на следващата година.
Папараци хванаха новата Mazda6
Папараци хванаха новата Mazda6
Папараци хванаха новата Mazda6

Тагове: mazda6
0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Dude ( преди 11 години )
    до ГТЕ, колега , то хубаво, ама за 45-50 к кво друго ще вземеш в тоя клас. Инсинията може и да е читава, ама не ме кефи като визия гра. Трябва се иде на 60к, за да може поне волво/сааб да са ни в парите.
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    GTE ( преди 11 години )
    Имам Мазда 6, първата генерация, след фейслифта, купена 2007 г. 2.0 бензин. Колата е добра, нова съм я взел, доста скъпа 47К, сега цената и е 15К. Бързо загуби стойност. Но е безпроблемна като цяло. Аз не съм я скъсал от каране. Сега е на 60 000 км. Не карам супер динамично, но бензинката харчи доста, според мен, дори и при спокойно каране. Разхода и е около 8.5 извънградско. в града не я карам много, но там е 12 и на горе, което като разход е много, за вървежа който предлага. Иначе като окачване е здрава, въпреки, че 60 000 км и то извънградски не са сериозен критерии. Ако трябва пак да взимам нова кола, може би няма да се спра на Мазда, подръжката е много скъпа, цената и е висока, обезценката кошмарна. Ако цените бяха по реални, си струва, защото качеството е добро, но не и супер.
  • #5
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Dude ( преди 11 години )
    До някаква степен съм склонен да се съглася за двигателите, карам 2.0 151 коня тройка и уви 6цата няма подходящ двигател, с които да я заменя. 2.5 170 коня не върви особено много повече, защото е по-тежка. Както съм писал по другите теми, не може да нямаш достойна конглокенция на 2.0 ТФСИ на Пасат. Липсва 2.3 турбото в 6цата определено.
  • #4
    5 rate up comment 4 rate down comment
    до:мазната чиКИЯ ( преди 11 години )
    Ако търсиш нещо бързо имат такива модели,обаче Мазда 6 не е от тях.Имаха МПС модели,но последните години ги спряха и заложиха на съвсем други критерии.Слаби им били моторите.Ами дано повече автопроизводители да имат действително толкова "слаби"мотори които без проблем да издържат над 500 хил.км.
  • #3
    2 rate up comment 7 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    Mazda 6 и конглокенцията:http://store.picbg.net/pubpic/FB/25/9640b22e832dfb25.pngНарочно съм подбрал 9 годишни автомобили, защото това е долу горе възрастта на автомобилите, които предпочита българина.
  • #2
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не много добра,а отлична кола е Мазда 6.Не само,че е супер надеждна,но и е комфортна с добра визия,интериор и всичко.Цената също е добра.Произведена е не къде,а само в Япония,което говори много за всичко.Перфекто японско качество направено само от японци.Имал съм Мазда 323ф,626 и 6 първата генерация и говоря от собствен опит.Вярвам,че и тази ще е перфектна.Japan pоwer.
  • #1
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    само мога да кажа че mazda 6 е много добра кола