IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рисковете на професията

Репортер пострада на състезание по дрифт (Видео)

Рисковете на професията

В стремежа си да отразят по-добре състезанията някои репортери наистина забравят за собствената си безопасност. И понякога се случва да пострадат, тъй като близо до тях преминават с висока скорост автомобили.

Подобен инцидент за разигра на летището в Тушино край Москва, където през уикенда се проведе кръг от първенството на Русия по дрифт. Кореспондентът на ТВЦ Андрей Сенцов реши директно в ефир да разкаже какво се случва на пистата, като за фон му служеха два от въртящите се в кръг автомобили. Буквално секунди преди да се свърже със студиото обаче, Сенцов бе пометен от една от колите.

За щастие, репортерът се отърва с леки наранявания. Намиращият се на пистата екип на "Бърза помощ" веднага се зае с пострадалия журналист, който не загуби съзнание от удара. 25-годишният репортер бе откаран в болница, където лекарите установиха единствено мозъчно сътресение. Ден по-късно Сенцов се прибра у дома, радвайки се на големия късмет, който е имал.

0 от 500