IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мечка се опита да подкара кола в Русия

Наложи се ловци да застрелят подплашеното животно

Мечка се опита да подкара кола в Русия

Серията ни с животни и различни превозни средства намира своето продължение. След като миналата седмица ви разказахме какво се случва, когато змия влети в мотор с 260 км/ч, и как заек попадна в автомобил след удар със 100 км/ч, дойде време и за мечките.
Мечка се опита да подкара кола в Русия
В Магаданска област в Русия мечок успя да влезе в автомобил, докато търсеше храна. Машината била оставена отворена от жител на Олския район, който паркирал край пътя и отишъл да си върши работа. Изненадата му била огромна, след като се върнал и видял в автомобила си мечок, който бил успял да унищожи целия салон. На мястото били повикани ловци, които се наложило да застрелят животното. По-рано в района били регистрирани 3 случая на нападения на мечки срещу хора и било решено, че звярът  представлява опасност.

По-рано подобени нцидент имаше и в САЩ със семейство почивало край езерото Тахо. Семейство наело вила, която се намирала в близост до гора и през нощта чула странен шум. Оказало се, че във фамилния автомобил Toyota Prius се е вмъкнала мечка. Главата на семейството веднага се обадил на 911, но докато дойдат полицаите животното успяло дори да свали ръчната спирачка и да премести скоростния лост. В резултат на това автомобилът преминал 30 метра и се забил в стената на съседната къща. След инцидента мечката спокойно напуснала мястото на катастрофата и се прибрала в гората. A Prius-a става само за рециклиране.
 

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    KinG ( преди 11 години )
    Ами помислете! Ако колата е била на скорост (което е логично) след изключването на свободна предавка нищо чудно да е била паркирана на някой склон ида е потеглила. След което да е спряла в къщата. Вие какво си мислите, че е подкарала автомобила, обърнала колата и при опит за френско паркиране да се е ударила в къщата :)
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    ( преди 11 години )
    много ми е чудно,как мечката без да подаде ел.захранване може да премести скоростния лост, това не може да се случи в Приус....иначе съм сигурен че животното е било привлечено от ужасната миризма на автомобила...фабрично ужасната миризма;)
  • #2
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Оказало се, че във фамилния автомобил Toyota Prius се е вмъкнала мечка". Веселяк, това е причината от колата да не става нищо, а не ударът в къщата...
  • #1
    12 rate up comment 13 rate down comment
    no comment ( преди 11 години )
    "В резултат на това автомобилът преминал 30 метра и се забил в стената на съседната къща. ... A Prius-a става само за рециклиране."Това е високото качество на тойота!