IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Espace стана по-икономичен

Миниванът претърпя козметични промени

Renault Espace стана по-икономичен

Renault ще започне продажбите на обновения Espace още преди неговия официален дебют, който трябва да бъде на изложението в Париж през есента. Промените по минивана са козметични – леко модернизирано „лице”, същите, но доработени двигатели и модернизирана ходова част.
Renault Espace стана по-икономичен
Renault Espace излиза в този си вид от 2003 г., но фейслифтът, който претърпя, му гарантира поне още една година на пазара. Миниванът е с нова решетка на радиатора с хромирани елементи и по-голяма емблема, както и с нова предна броня. Промените във външността се изчерпват с новите джанти. Интериорът пък е като на най-скъпата версия Initiale Paris, която се предлагаше и досега.

Колкото до двигателите – те остават същите, но са леко преработени, за да бъдат по-икономични. Така например 2.0 литровият дизел, който се предлага с 3 варианта на мощността – 130, 150 и 175 к.с. вече харчи с 0.8 л/100 км. по-малко. При бензиновият турбо мотор с обем 2.0 литра средният разход е свален с 0.3 л/100 км.

Тагове: renault espace
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Lupo ( преди 10 години )
    BMW V6????? Obrazowajte se malko i togava pishete!!!
  • #8
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Краси ( преди 11 години )
    Щото и БМВ, и Алфа и останалите ги слагат тия "ве шестици" на големи ванове, нали?Много съм мераклия на такава, но засега парите стигат само за Grand Scenic...
  • #7
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Q pak si pomisli,za v6 motorite na rende,kvo 6te ni napravqt edno ni6to,sas sravnenie,na BMW v6 , ALFA V6 i qponkskite v6 te prosto 6te vi pravqt rendetata da se napikavat ot zor.
  • #6
    6 rate up comment 4 rate down comment
    до Лелее ( преди 11 години )
    Остави ги, не виждаш ли че повечето тук в сайта са някакви комплексирани фенчета на Хюндай и Киа и за тях всичко друго е ***. Подиграват се на Рено, а не си видят грозните изчадия i30 и Сийд.
  • #5
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Лелее ( преди 11 години )
    Абе к*етени някой карал ли е такова нещо? Поне возил ли се е? Защото това е доста добър автомобил. А с 3-литровия двигател ще ви раздаде биноклите с нещастните ви дръгели!
  • #4
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    A zna4i e reno la*no :)
  • #3
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Миниван!?!?!?Луди ли сте?Това,ако е миниван,какво ли ще е нормален ван.За незапознатите да кажа,че това е един от най-големите ванове на пазара.Вътре е много широко,много комфортно,има страхотна возия,но е много капризна машина,постоядно нещо е счупено и развалено,постоядно проблеми по електрониката,в купето все нещо не работи...ужас е.Крайно ненадеждна машина.Сега новите двг не ги знам как са но преди имаше и там много проблеми.Дизелите редовно прегряваха и кривяха глави.
  • #2
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    По-голямата емблема определено му гарантира поне още една година на пазара?!
  • #1
    8 rate up comment 1 rate down comment
    ЦЕЦО ( преди 11 години )
    яко!това е бъдещето икономични двг!