IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda разкри официално Rapid

Пуска го на пазара през есента

Skoda разкри официално Rapid

Чешката марка Skoda представи официално своя чисто нов модел Rapid. Той ще бъде показан пред публика на автомобилното изложение в Париж, като ще стъпи на пазара в Европа непосредствено след това.
Skoda разкри официално Rapid
Новият Rapid беше показан за първи път на автомобилното изложение във Франкфурт през 2011 година. Там го видяхме като концепция, която носеше името MissionL(на снимките в галерията). Добрата новина е, че серийният Rapid е почти идентичен с концепцията. Разликите са минимални като се откриват най-вече в челните светлини, дръжките на вратите и покрива.

Новата Skoda ще бъде позиционирана ценово между Fabia и Octavia. Моделът ще предлага 5 места, като ще се простира на дължина от 4.48 метра и широчина от 1.7 метра. Под капака на Skoda Rapid ще могат да се поставят 5 бензинови и 2 дизелови двигатели, за които обаче все още няма информация.
Skoda разкри официално Rapid
Rapid е един от най-важните модели за Skoda. Той е позициониран сегмент А, който владее 36% от световния автомобилен пазар. Седаните в този сегмент държат 42% от продажбите, а според експерти този дял ще надвиши 50% до 2020 година.

Както заявяват от Skoda, целта на Rapid е да предложи на семействата удобен, надежден и просторен автомобил на добра цена. 

Тагове: skoda rapid
0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    мухахах, таксиджиите купуваха за кратко Кадита защото бяха много евтини. Но много бързи разбраха какви *** са и до там беше с вагените и шкодите.За сметка на това Хюндай/КИА пуснаха модели у нас на цени под тези в западна европа и всички бизнеси се ориентираха към тях - спедитори, таксиджии, транспортни фирми. Явно хората си правят сметка, и не искат евтин леген който се скапва за няколко години...
  • #9
    6 rate up comment 6 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    мухахах, таксиджиите купуваха корейски коли само като бяха много евтини. Сега, като незнайно защо за качеството си на *** като вдигнаха цените, а шкода и фв пуснаха модели у нас на цени под тези в западна европа и всички бизнеси се ориентираха към тях - спедитори, таксиджии, транспортни фирми. Явно хората си правят сметка, и не искат евтин леген който се скапва за няколко години...
  • #8
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Иначе за шкодите нищо ново-тънки ламарини,калпаво лакаво покритие (лющи се) и в добавка изключително ненадеждната и капризна "техника" на Фолксваген.Бакшишите не случайно я зарязаха тази марка. Прекръстиха Октавия на Оставия.Пак се върнаха на корейските марки,там нещата са железни.
  • #7
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Skoda в момента продава малко под 330 000,плановете им са до 2014 да станат 600 000.Милион,да,ама след десетина години.Най-големия вносител в Германия от дълги години е един и същ,но се казва Рено.Така,че казанлъшки сдуханяк може да лъжеш Айшето,дано тя е по-проста от теб и ти повярва.
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не виждам смисъл от тоя модел който напълно се покрва с октавията. Иначе за качеството - фабията са най-здрави.
  • #5
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Обективен ( преди 11 години )
    Е добре де, след като са такива "дървета" тези Шкоди, как така скоро се очаква да произвеждат над 1 млн. автомобила годишно в заводите си (в четири държави). Вносител номер 1 са в Германия вече доста години и продават колите си в над 100 страни по света. Също така, гледам че почти винаги печелят сравнителните тестове в специализираните издания........Нещо не се връзва, опитвам се да гледам обективно, моля обяснете .
  • #4
    4 rate up comment 6 rate down comment
    ..... ( преди 11 години )
    A4 ако не сте виждали скоро
  • #3
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Поредния ментак.Такситата остепенно изхвърлиха Октавиите,оказали се невероятен ***,ако и да си ги хвалят АБ.
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    :/ ( преди 11 години )
    Много яко местоположение за подлакътника са измислили!
  • #1
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Samo tala6 dnes, nikakvi ***.