IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Clio RS – нови шпионски снимки

Спортната версия трябва да се появи на пазара след около година

Renault Clio RS – нови шпионски снимки

Нови снимки на тестовия прототип Renault Clio RS станаха поредното доказателство, че хечбекът ще бъде пуснат на пазара само във версия с 5 врати.
Renault Clio RS – нови шпионски снимки
Да познаеш автомобила никак не е сложно. Дори силно замаскирано новото Renault Clio RS се отличава със своята предна броня с голям въздухозаборник, увеличени вентилационни отвори, съединяващи се фарове, заден дифузьор, спойлер и тръби на изпускателната система. Всичко това говори за възможностите на малкия спортен автомобил. За това, че става дума за Clio RS може да се съди и от широките колела, обути  с нископрофилни гуми, като и от големите спирачни апарати.

Досегашният атмосферен двигател с обем 2.0 литра и мощност 200 к.с. е заменен с 1.6 литров турбо мотор с директно впръскване на горивото, който по непотвърдени данни разплога с 240 к.с. Агрегатът е дело на Nissan.

Излизането на новото Renault Clio RS е насрочено за лятото на 2013 г. Преди това – през септември тази година на изложението в Париж ще видим четвъртото поколение на стандартното Clio.


Тагове: clio rs
0 от 500