IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Astra и във версия кабриолет

Продажбите на модела стартират в края на година

Новата Astra и във версия кабриолет

Само преди няколко дни Opel разкри версията седан с 4 врати на новото поколение Astra. Тя е четвъртият член от семейството на популярния модел, но не и последната. Opel тества и кабриолет, който бе хванат от фотографите на изпитания в Германия.
Новата Astra и във версия кабриолет
С настъпването на лятото машината свали част от камуфлажа си. Ясно се виждат предните фарове, част от решетката, както и задните светлини. Кабриото разполага с джанти  от лека сплав, а покривът му е от плат. Това според представителите на Opel e сериозно приемущество, тъй като металният покрив е по-скъп, а и по-тежък.

Откритата модификация на Astra ще бъде обзвадена с широка гама двигатели. Върховият от тях ще бъде 1.6 литровият турбо мотор с мощност 180 к.с. „Напомпана” версия OPC няма да има. Новата Astra CC ще дебютира на изложението в Париж през септември. А при дилърите на Opel автомобилът ще бъда доставен в края на годината.

0 от 500